کیک دارچین و قهوه یک عصرانه مناسب برای پذیرایی از مهمامانان نوروزی است که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم
- تخم مرغ تخم مرغ 3 عدد
- شکر 1 پیمانه
- روغن مایع 1 پیمانه
- قهوه دم کردهی سرد شده 1 پیمانه
- دارچین 1 ق م
- آرد 2 پیمانه
- بکینگ پودر 1 ق م
- گردوی خرد شده 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
1-اول از همه زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم .
2-شکر
رو با زده تخم مرغ خوب میزنیم تا مثل کرم و روشن بشه . بعد از این قهوه و
روغن رو اضافه میکنیم . (برای دم کردن قهوه 3 ق م سر پر قهوه رو با یک
پیمانه آب داغ میذاریم دم بکشه و بعد خنک شه ).
3-آرد
و دارچین و بکینگ پودر رو الک کنید . به مواد به آرومی و کم کم اضافه کنید
و با همزن دور کم بزنید . ( میتونید بسته به ذایقه دارچین رو کمی بیشتر هم
استفاده کنید )
4-گردو های خرد شده رو بریزید و با قاشق در یک جهت هم بزنید .
5-با
همزن (سرش حتما تمیز باشه )سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزنید تا سفت و سفید
بشه . بعد به کیک اضافه کنید . با قاشق یا لیستک خیلی آروم هم بزنید طوری
که کفش نخوابه وگرنه خوب پف نمیکنه .
6-قالب
و چرب کنید و داخلش ارد بپاشید ( یا کاغذ روغنی بذارید و چربش کنید ) .
بذارید داخل فر که گرم شده در دمای 160 درجه 45 دقیقه بپزه . (به فرتون و
قلقش که دستتون اومده حتما هم دقت کنید . فر من خیلی داغ میشه )