کد خبر: ۱۴۶۷۰۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۹ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۶ - 2017March 27
کیک دارچین و قهوه یک عصرانه مناسب برای پذیرایی از مهمامانان نوروزی است که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم
شفا آنلاین:مواد لازم:

  • تخم مرغ تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن مایع 1 پیمانه
  • قهوه دم کرده‌ی سرد شده 1 پیمانه
  • دارچین 1 ق م
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 ق م
  • گردوی خرد شده 1/2 پیمانه
 

 
 
طرز تهیه:

1-اول از همه زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم .
 
2-شکر رو با زده تخم مرغ خوب میزنیم تا مثل کرم و روشن بشه . بعد از این قهوه و روغن رو اضافه میکنیم . (برای دم کردن قهوه 3 ق م سر پر قهوه رو با یک پیمانه آب داغ میذاریم دم بکشه و بعد خنک شه ).
 
3-آرد و دارچین و بکینگ پودر رو الک کنید . به مواد به آرومی و کم کم اضافه کنید و با همزن دور کم بزنید . ( میتونید بسته به ذایقه دارچین رو کمی بیشتر هم استفاده کنید )
 
4-گردو های خرد شده رو بریزید و با قاشق در یک جهت هم بزنید .
 
5-با همزن (سرش حتما تمیز باشه )سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزنید تا سفت و سفید بشه . بعد به کیک اضافه کنید . با قاشق یا لیستک خیلی آروم هم بزنید طوری که کفش نخوابه وگرنه خوب پف نمیکنه .
 
6-قالب و چرب کنید و داخلش ارد بپاشید ( یا کاغذ روغنی بذارید و چربش کنید ) . بذارید داخل فر که گرم شده در دمای 160 درجه 45 دقیقه بپزه . (به فرتون و قلقش که دستتون اومده حتما هم دقت کنید . فر من خیلی داغ میشه )
 

برچسب ها: کیک دارچین ، قهوه ، گردو
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: