مصرف مواد غذایی و میوههایی همچون سیب، سنجد، سمنو، سیر، سرکه و سماق باعث درمان بسیاری از بیماریها مانند مشکلات ریوی، کلیهها و برخی از سرطانها میشود
یک پژوهشگر طب سنتی گفت: مواد غذایی سفره هفت سین دارای خواص درمانی هستند و همانند یک دارو عمل میکنند.به گزارش شفا آنلاین،
مصرف مواد غذایی و میوههایی همچون سیب، سنجد، سمنو، سیر، سرکه و سماق
باعث درمان بسیاری از بیماریها مانند مشکلات ریوی، کلیهها و برخی از
سرطانها میشود و به همین دلیل است که از دیرباز برای چیدن سفره هفت سین
از این مواد غذایی و میوهجات استفاده میشود.
سنجد، عفونت لثه را کاهش میدهد!
نصرالله
شیرازی پژوهشگر طب سنتی(Traditional medicine) با بیان اینکه آرد سنجد حاوی چربی غیر اشباع است،
گفت: استفاده از این میوه در عید نوروز باعث درمان عوارض بیماریهایی مانند
دهان و دندان، کلیوی، معده و عفونت لثه میشود.
وی
با اشاره به اینکه استفاده از روغن سنجد باعث درمان بیماری ریوی می شود:
اظهار داشت: مصرف عرق این میوه، عملکرد دستگاه گوارشی را بهبود میبخشد.
سمنو، شاه کلید چاقی!
شیرازی
با تاکید بر اینکه سمنو سرشار از پروتیین، فسفر، کلسیم و ویتامین است،
تصریح کرد: استفاده از سمنو باعث هضم راحت غذا، کاهش وزن(Weight Loss) و تسریع گردش خون
میشود.
با سیر سرطان را سرکوب کنید!
وی بیان کرد: سیر حاوی موادی همچون اسید فولیک، آهن، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است.
شیرازی
با اشاره به اینکه مصرف گوگرد داخل سیر در درمان بیماری سرطان موثر است،
بیان کرد: استفاده از سیر باعث پاکسازی ریهها و خون میشود.
سیب مانع از پیری زودرس میشود!
شیرازی
با تاکید بر اینکه سیب حاوی آنتی اکسیدان است، عنوان کرد: رنگدانههای
موجود در سیب در زمان مصرف از بروز لختگی خون، افزایش کلسترول و عفونت بدن
جلوگیری می کند.
به
گفته این پژوهشگر طب سنتی، عواملی همچون جلوگیری از بروز پیری زودرس، کاهش
عفونت لثه و دندان و آب مروارید، نابودی تومورهای سرطانی و خلط آور از
مهمترین خصوصیات مصرف این میوه سفره هفت سین است.
وی
با بیان اینکه پوست سیب حاوی 3 گرم فیبر است، تاکید کرد: استفاده از کمپوت
سیب باعث درمان اسهال میشود به همین دلیل بهترین میوه و کمپوت برای بهبود
بیماران است.
سماق، دشمن میکروبها!
این
پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه طبیعت سماق سرد است، افزود: درمان عوارضی
مانند رماتیسم، خاصیت ضد میکروبی، نقرس، قند خون، خونریزی معده، عفونت
دندان، اسهال و خلط گلو از مهمترین خواص این گیاه است.
با مصرف سرکه غذا را راحتتر هضم کنید!
شیرازی
با بیان اینکه سرکه از مهمترین مواد جهت تهیه ترشیجات است، تصریح کرد:
مصرف این مایع باعث افزایش ترشح بزاقی، هضم راحت غذا، کاهش وزن و قند خون
میشود.
این
پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه افراد مبتلا به نارسایی کبد از مصرف
سرکه خودداری کنند، افزود: استفاده از سرکه باعث تحریک نمک موجود در مواد
غذایی میشود که با انجام حرکات ورزشی و عرق کردن نمکهای مضر از راه منافذ
پوست از بدن خارج می شود.