کد خبر: ۱۴۵۳۴۶
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 12
دانشمندان قند کمیابی کشف کرده‌اند که در تنظیم قندخون موثر است و می‌تواند جایگزین خوبی برای شیرین‌کننده‌های کم کالری باشد.

شفا آنلاین>سلامت>نتایج مطالعات نشان داده است قند کمیابی برای کنترل قندخون (Blood sugar)کشف شده است.

به گزارش شفا آنلاین،دانشمندان قند کمیابی کشف کرده‌اند که در تنظیم قندخون موثر است و می‌تواند جایگزین خوبی برای شیرین‌کننده‌های کم کالری باشد.

آنها در مطالعات حیوانی خود دریافتند، قند نادر طبیعی به نام allulose می‌تواند به تنظیم سطح قندخون کمک کند و با عدم افزایش وزن و چربی شکمی همراه است.

استفاده از شربت ذرت با فروکتوز(fructose) بالا که برای شیرین کردن مواد غذایی استفاده می‌شود با دیابت(Diabetes) نوع دو و چاقی در ارتباط است.  محققان در حال بررسی کشف سایر شیرین‌کننده‌ها هستند که خطرات آنها کمتر از شربت ذرت و ساکارز باشد.

ساکارز، یک شیرین‌کننده طبیعی است که معمولا در محصولات غذایی استفاده می‌شود و استخراج آن نسبت به نیشکر بسیار آسان‌تر است.

این بررسی بر روی سه گروه از موشها انجام شد؛ به یک گروه آب ساده، به گروه دیگر آب با شربت ذرت با فروکتوز بالا و گروه سوم، شربتی از قندهای کمیاب یا RSSبا فروکتوز، allulose و قندهای کمیاب برای یک دوره 10 روزه داده شد.

محققان در حال بررسی تولید allulose، در مقادیر زیاد از شربت ذرت با فروکتوز بالا هستند و اینکه چگونه این قند کمیاب ممکن است در کنترل قندخون از ساکارز موثرتر باشد.

نتایج بررسی‌ها نشان داد به موش‌هایی که آب با RSS داده شده بود، افزایش وزن کمتر و چربی شکمی کمتری داشتند. علاوه بر این قندخون آنها پایین‌تر و سطح  انسولین هم نسبت به موش‌هایی که شربت ذرت با فروکتوز مصرف کرده بودند، پایین‌تر بود.

علاوه براین، هسته سلول کبدی در موش‌هایی که RSS مصرف کرده بودند، آنزیمی که با تبدیل گلوکز به گلیکوژن، سطح قند خون را کاهش می‌دهد هم بالاتر بود.

برچسب ها: قندخون ، فروکتوز ، ذرت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: