کد خبر: ۱۴۵۲۰۵
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 12
اگر بعد از رفتن به دکتر و آزمایش دادن، متوجه شدید که آهن خون تان کم است، اسفناج یکی از بهترین ها برای درمان است.
یه گزارش شفا آنلاین: در این مطلب طرز تهیه دو غذای متفاوت و متنوع با اسفناج را به شما آموزش داده ایم.

کوکوی اسفناج
 
ستایش پاکدل

مواد لازم:
 
  • برگ اسفناج جوان و تازه: 3 مشت
  • ماست یونانی: 5 ق س
  • شیر: 100 میلی لیتر
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: 2 ق چ
  • سیر: 2 حبه
  • آب لیمو سنگی: یک ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

 
 
طرز تهیه:
 
برگ اسفناج، ماست و شیر را در مخلوط کن قرار داده و با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، آرد، بیکنیگ پودر، سیر ریز خرد شده و آب لیمو ترش را اضافه و مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید تابه را چرب کرده و مقداری از مخلوط را در آن بریزید و سرخ کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید. سپس این کوکوهای خوشمزه را سرو کنید.


 
املت اسفناج
 
راضیه عمادی

مواد لازم:
 
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • برگ اسفناج تازه (خرد شده): 2 ق س
  • آب یا شیر: یک ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):
 
  • برگ اسفناج تازه (خرد شده): 50 گرم
  • سیر (له شده): یک حبه
  • پیاز (نگینی خرد شده): یک چهارم یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

 
 
طرز تهیه:
 
تخم مرغ ها و آب یا شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. برگ اسفناج خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و مخلوط به دست آمده را در آن بریزید تا طلایی و برشته شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. املت را گرم و همراه با اسفناج تفت داده شده سرو کنید.

طرز تهیه فیلینگ (لایه میانی):
 
پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سیر له شده و برگ اسفناج خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید و آن قدر مواد را تفت دهید تا اسفناج نرم شود.
برچسب ها: اسفناج ، آهن ، آهن خون
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: