اگر بعد از رفتن به دکتر و آزمایش دادن، متوجه شدید که آهن خون تان کم است، اسفناج یکی از بهترین ها برای درمان است.
یه گزارش
شفا آنلاین: در این مطلب طرز تهیه دو غذای متفاوت و متنوع با اسفناج را به شما آموزش داده ایم.
کوکوی اسفناج
ستایش پاکدل
مواد لازم:
- برگ اسفناج جوان و تازه: 3 مشت
- ماست یونانی: 5 ق س
- شیر: 100 میلی لیتر
- تخم مرغ: 2 عدد
- آرد: یک و یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر: 2 ق چ
- سیر: 2 حبه
- آب لیمو سنگی: یک ق س
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
برگ
اسفناج، ماست و شیر را در مخلوط کن قرار داده و با هم مخلوط کنید. تخم
مرغ، آرد، بیکنیگ پودر، سیر ریز خرد شده و آب لیمو ترش را اضافه و مخلوط
کنید. نمک و فلفل بزنید تابه را چرب کرده و مقداری از مخلوط را در آن
بریزید و سرخ کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید. سپس این کوکوهای
خوشمزه را سرو کنید.
املت اسفناج
راضیه عمادی
مواد لازم:
- تخم مرغ: 2 عدد
- برگ اسفناج تازه (خرد شده): 2 ق س
- آب یا شیر: یک ق س
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):
- برگ اسفناج تازه (خرد شده): 50 گرم
- سیر (له شده): یک حبه
- پیاز (نگینی خرد شده): یک چهارم یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم
مرغ ها و آب یا شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. برگ اسفناج خرد
شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی
حرارت گرم کنید و مخلوط به دست آمده را در آن بریزید تا طلایی و برشته شود.
سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. املت را گرم و همراه با اسفناج
تفت داده شده سرو کنید.
طرز تهیه فیلینگ (لایه میانی):
پیاز
را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سیر له شده و برگ اسفناج خرد شده
را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید و آن قدر مواد را تفت دهید تا
اسفناج نرم شود.