به گزارش شفا آنلاین:آب مروارید غالبا عارضهای بدون درد است كه باعث تاری دید میگردد و این وضع بتدریج تشدید میشود.
عدم درمان آب مروارید میتواند به كوری چشم بینجامد.
مواد غذایی مفید برای کاهش خطر آب مروارید
کاروتن و آب مروارید
كلم و سایر سبزیهای برگی سبز رنگ، هویج، زردآلو و سایر میوهها و سبزیهای زرد و نارنجی رنگ حاوی كاروتن هستند.
دریافت زیاد كاروتن با کاهش خطر ابتلا به آب مروارید مرتبط است. احتمالا كاروتن با غیرفعال كردن رادیكالهای آزاد خطرناك، چشم را در برابر تخریب آنها محافظت میكند.
اسفناج در میان سبزیها در كاهش خطر ابتلا به آب مروارید بسیار موثر شناخته شده است.
ویتامین C و آب مروارید
پرتقال، گریپ فروت، توتها، سبزیهای برگی سبز رنگ و سیبزمینی تامینکننده ویتامین C هستند.
این ویتامین چشم را در برابر تخریب رادیكالهای آزاد محافظت میكند.
مشاهده شده است افرادی كه روزانه بیشتر از 4 واحد سبزی و میوه مصرف میكنند كمتر در معرض خطر ابتلا به این عارضه قرار دارند.
مواد غذایی كه باید در آب مروارید پرهیز شوند
فرآوردههای لبنی باید از رژیم غذایی مبتلایان به عدم تحمل لاكتوز حذف شود.
زیرا تشکیل گالاکتوز، قند شیر، باعث بدتر شدن آب مروارید میگردد.
غذاهای آماده که دانسیته مواد مغذی در آنها پایین است، بهتر است از رژیم غذایی مبتلایان به آب مروارید حذف شوند.
سایر اقدامات
مصرف مكمل 350 میلی گرم ویتامین C باعث بهبود آب مروارید میگردد.
عصاره قره قاط و مكمل بیوفلاونوئید برای مبتلایان به آب مروارید مفید است.
ترك سیگار، زیرا سیگار باعث کاهش سطح ویتامین C خون و از بین رفتن آنتی اكسیدانهای ضروری بدن میگردد.پزشکان بدون مرز