کد خبر: ۱۴۴۴۶۰
تاریخ انتشار: ۰۶:۵۹ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 06
ترجیح ما خرید آجیل خام است، زیرا آجیل‌های بو داده هم نمک بیشتری داشته و هم عمدتا از رنگ‌های غیرمجاز در آنها استفاده می‌شود.
شفا آنلاین:- اولین نکته‌ای که باید مد نظر قرار داد این است که آجیل با کیفیت را هیچ وقت ارزان نمی‌فروشند و مردم باید بدانند آجیلی که ارزان فروخته می‌شود، قطعا کیفیت لازم را ندارد.

به گزارش شفا آنلاین:ترجیح ما خرید آجیل خام است، زیرا آجیل‌های بو داده هم نمک بیشتری داشته و هم عمدتا از رنگ‌های غیرمجاز در آنها استفاده می‌شود.

- افراد باید به ظاهر آجیل <nuts>دقت کنند که تازه بوده و کپک زده و یا کرم خورده نباشد.

- در آجیل کهنه کپکی به نام کپک «آسپرژیلوس فلاووس» وجود دارد. این نوع کپک مسمومیت‌ها و ناراحتی‌های گوارشی ایجاد کرده که با علائمی همچون تب روده، حالت تهوع و اسهال همراه است.

- کپک «آسپرژیلوس فلاووس» نوعی سم به نام «آفلاتوکسین» تولید کرده که این نوع سم بسیار سرطان زا بوده و سلامت افراد را تهدید می‌کند.

- به طور معمول خرید آجیل از ۲۰ اسفند به بعد پیشنهاد می‌شود، زیرا نگهداری آن کوتاه مدت بوده و احتمال کپک زدن پایین می‌آید.

- آجیل خام در صورت خریداری باید در جای خنک و خشک و تاریک نگهداری شود، تا از کپک زدن در امان بماند.

- از دستفروشان آجیل نخرید.قطعا اگر تخلفی در این خرید صورت گیرد قابل پیگیری نیست و سلامت آجیل دستفروشان به هیچ عنوان مورد تایید ما نیست.

 

تاکید ما این است که مردم یا آجیل نخرند و یا درصورت خرید آجیل حتما نکات بهداشتی لازم را در نظر بگیرند.خدادادیان از همه افراد خواست سلامتی خود را با پرداخت هزینه کمتر برای خرید آجیل از دستفروشان معاوضه نکنند و بدانند خرید حجم کم آجیل، اما با کیفیت بهتر از این است که حجم بالایی از آجیل بی‌کیفیت و ناسالم اما ارزان خریداری شود.بهمن خدادادیان, کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: