در این مطلب طرز تهیه آش رشته گوجه فرنگی را به شما آموزش داده ایم. آخر هفته این آش را درست کنید را در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید.
شفا آنلاین:مواد لازم:- گوشت چرخ کرده: 500 گرم
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- سبزی آش: 500 گرم
- رشته آش: 300 گرم
- گوجه فرنگی: 1 کیلوگرم
- نخود: 160 گرم
- عدس: 160 گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- پیاز و نعناع داغ: به مقدار لازم
- آرد: 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. نخود، لوبیا چیتی و عدس را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب ریخته و بگذارید به مدت سه ساعت بپزد. در اواخر پخت کمی نمک اضافه کنید.
2.
در حین پختن حبوبات، گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، نمک، فلفل و
زردچوبه، مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند.
کف دست تان را با کمی روغن چرب کنید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و
به شکل گرد فرم دهید. به همین شکل کوفته ریزه ها را آماده کنید و با پیاز
داغ، به حبوبات در حال پخت اضافه و سپس سبزی آش را هم بیفزایید.
3. گوجه فرنگی (پوره شده) را با آرد مخلوط کرده و به حبوبات پخته شده اضافه کنید.
4.
رشته را هم به قابلمه اضافه کنید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. در
حین این کار، آش را با ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد.
پس از آماده شدن، آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و
نعناع داغ تزیین و با سرکه سرو کنید.ماهنامه
سفره ایرانی