کد خبر: ۱۴۲۶۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 18
تنگی ممکن است در نواحی نام برده رخ دهد؛ اما بیش از همه در ناحیه گردن و کمر ایجاد می‌شود
شفا آنلاین>سلامت>عدم استعمال دخانیات، صاف نشستن و راست قامت بودن و پرهیز از استفاده طولانی مدت از موبایل و تبلت در پیشگیری از ابتلا به تنگی کانال نخاع موثر است.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر امیر سعید صدیقی، جراح مغز و اعصاب،با بیان اینکه ستون فقرات از ناحیه گردن تا کمر و بعد ناحیه دنبالچه ادامه دارد، افزود: تنگی ممکن است در نواحی نام برده رخ دهد؛ اما بیش از همه در ناحیه گردن و کمر ایجاد می‌شود. بسیاری از افراد، تنگی کانال نخاع را با کمردرد و دیسک مشابه می‌دانند، در حالی که با هم متفاوت هستند.

وی کمر درد یا اختلال حسی و حرکتی در اندام ها را به از جمله نشانه های اختلال تنکی کانال نخاع عنوان و بیان کرد: ممکن است فرد هنگام راه رفتن از درد ناحیه کمر رنج ببرد یا در پا، حالت سوزن سوزن شدن احساس کند. اگر تنگی در ناحیه گردن باشد، بیمار علائم نخاع گردنی را ذکر می کند، مانند سفتی دست ها، افتادن شئ از دست، احساس خالی شدن و یا پرش دست و پا.

صدیقی در توضیح دلیل تنگی کانال نخاع اظهارداشت: به طور کلی در این ارتباط می توان به دو علل مادرزادی و اکتسابی اشاره نمود. از علل اکتسابی می‌توان عوامل شغلی، افزایش وزن، استعمال سیگار را نام برد. رانندگان، آرایشگرها، خیاط‌ها و کارگران ساختمانی، افرادی که پرش از ارتفاع دارند مانند تکاورها، چتربازها یا افرادی که ورزش پارکور انجام می‌دهند در معرض ابتلا به این اختلال قرار دارند.

این جراح مغز و اعصاب با تاکید بر این که انجام ام آر آی به دلیل تحمیل هزینه های فراوان به نظام سلامت کشور، برای همگان توصیه نمی شود، تاکید کرد: افرادی که در طول روز، به اقتضای شغل شان مدت زمان زیادی را پشت میز می نشینند از خم شدن روی میز کامپیوتر خودداری کنند.

وی با یادآوری این مهم که بیش از ۲۰ دقیقه نشستن، باعث تغییر ستون فقرات می شود، انجام حرکات کششی و ورزش شنا را به همگان توصیه و عنوان کرد: عدم استعمال دخانیات، صاف نشستن و راست قامت بودن و پرهیز از استفاده طولانی مدت از موبایل و تبلت در پیشگیری از ابتلا به این اختلال موثر است.رادیو سلامت

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: