کد خبر: ۱۴۲۶۰۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - 2017February 19
در این مطلب، پیش غذا و غذای اصلی ایتالیایی برایتان انتخاب کرده ایم که در سراسر جهان از محبوبیت بسیاری برخوردار هستند. پنه پاستا از جمله غذاهایی است که به دلیل وجود خامه در آن، بافت لطیف و طعم لذیذی دارد.
شفا آنلاین: در این مطلب، پیش غذا و غذای اصلی ایتالیایی برایتان انتخاب کرده ایم که در سراسر جهان از محبوبیت بسیاری برخوردار هستند.

به گزارش شفا آنلاین:پنه پاستا از جمله غذاهایی است که به دلیل وجود خامه در آن، بافت لطیف و طعم لذیذی دارد. بروشتا نیز نان تست با عطر سبزیجات معطر و سیر است که یک پیش غذای واقعا عالی به شمار می رود. برای یادگیری مراحل پخت آن ها در ادامه با ما همراه باشید.

پیش غذا: بروشتا (بروسکتا)

مواد لازم:

  •     ۱ قرص نان ایتالیایی (یا باگت)
  •     ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     ۱ حبه سیر خرد شده
  •     ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر)
  •     ۶ عدد گوجه فرنگی متوسط
  •     ۲ حبه سیر خرد شده
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۴ برگ ریحان
 


طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-درون مایکروفر، ۳ قاشق غذاخوری کره را آب کرده و یک حبه سیر خرد شده درون آن بریزید و هم بزنید.

3-قرص نان باگت را به ورقه هایی به ضخامت ۲٫۵ سانتی متری برش دهید. روی سطح هر کدام از نان ها از مخلوط کره آب شده بریزید. سپس ادویه ایتالیایی که شامل پودر انواع سبزیجات عطری است را به همراه پنیر پارمسان روی سطح نان ها بپاشید.

4-نان ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و ترد شوند.

5-در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی، سیر، نمک، فلفل سیاه، ریحان و روغن زیتون را مخلوط کنید.

6-روی نان های سیر، به مقدار کافی از مخلوط گوجه فرنگی بریزید.

7-روی آن ها را نیز با پنیر پارمسان تزئین کنید.

پنه با سس گوجه فرنگی و خامه

مواد لازم :

  •     ۲۳۰ گرم پنه پاستا
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     نصف یک عدد پیاز سفید، خرد شده
  •     ۱ حبه سیر رنده شده
  •     نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  •     ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     نصف پیمانه آب
  •     ۱٫۵ پیمانه سس گوجه فرنگی
  •     نصف پیمانه خامه
 


طرز تهیه:

1-یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون تابه بزرگی داغ کنید.

2-پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا پیازها سبک شوند.

3-سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم بزنید.

4- آب، ریحان خشک، پرک فلفل قرمز و نمک را بیفزایید. اجازه دهید دو دقیقه نیم جوش شود.

5- خامه را افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. در این مرحله، سس باید کاملا لطیف باشد.

6-پنه پاستای آبکش شده را به سس بیفزایید و هم بزنید تا همه سطح پاستا را بپوشاند.

7-در تابه را بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه جوش خورده و پاستا به طور کامل نرم شود.

8-غذا را با برگ های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.
برچسب ها: شام ایتالیایی ، پنه ، خامه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: