کد خبر: ۱۴۱۹۹۲
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 14
در این روزهای سرد زمستانی، هیچ چیز به اندازه یک سوپ داغ و خوشمزه گرم تان نمی کند. در ادامه طرز تهیه سه نوع سوپ مقوی را به شما آموزش خواهیم داد.


آش نخود


شفا آنلاین:مواد مورد نیاز:
 
  • پیاز (نگینی خردشده): 2 عدد
  • گندم (پوست گنده و خیس شده): 1 پیمانه
  • نخود (خیس شده): 1 پیمانه
  • ماست: 1 پیمانه
  • آب گوشت: 1 پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • پاپریکا: 2 ق س

 
 
روش پخت:
 
1- داخل تابه ای پیاز را به همراه روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود. سپس به آن نمک و فلفل زده، پس از اینکه پیاز طلایی رنگ شد؛ گندم و نخود (از 12 ساعت قبل با مقداری آب خیس و در این حین چند بار آب آن عوض شده) را افزوده و با مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. سپس در آن را بسته و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته و لعاب بیندازد.
 
2- آب گوشت را به مواد افزوده و به مدت 30 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
 
3- 15 دقیقه قبل از سرو، 1 پیمانه از آش را برداشته داخل کاسه ای با ماست مخلوط کنید و به آن بیفزایید. سپس با آن مخلوط کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید. بعد داخل ظرفی کشیده و با پاپریکا که از قبل در 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت داده شده، تزیین و سرو کنید.

 

سوپ چغندر
 
سارا خسرویان

مواد مورد نیاز:
 
  • چغندر (رنده شده): 1 پیمانه
  • هویج (رنده شده): یک دوم پیمانه
  • سیب زمینی (رنده شده): یک دوم پیمانه
  • سرکه: 2 ق س
  • قرص عصاره مرغ: 2 عدد
  • آب جوش: به میزان لازم
  • ورمیشل: یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: 3 ق س


 
روش پخت:
 
1- چغندر را به همراه روغن داخل تابه ای ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
 
2- به ترتیب سرکه، هویج و سیب زمینی را به چغند افزوده و تفت دهید. عصاره مرغ را به همراه آب جوش به مواد اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد با هم جوشیده و پخته شود.
 
3- در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده، سپس ورمیشل را به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد.


 
آش انار
 
مینا مدنی

مواد مورد نیاز:
 
  • بلغور: 1 پیمانه
  • برنج: 1 پیمانه
  • نخود (نیم پز شده): 1 پیمانه
  • سبزی آش: 1 کیلوگرم
  • پیاز (سرخ شده): 1 پیمانه
  • آب انار: 6 یپمانه
  • گلپر و سماق: به میزان لازم
  • گردو (نگینی خرد شده): 1 پیمانه
  • نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا داغ: به میزان لازم

 
 
روش پخت:
 
1- بلغور، برنج (از قبل به صورت جداگانه با مقداری آب خیس و در این فاصله چند بار آب آن عوض شده) و نخود را داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.
 
2- آب انار، سبزی (اسفناج، جعفری، تره، گشنیز و نعنا) و پیاز سرخ شده را به مواد افزوده و بگذارید تا سبزی بپزد.
 
3- نمک، فلفل زردچوبه، سماق، گردو و گلپر را به مواد اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
 
4- آش آماده شده را داخل ظرفی سرو کرده و با دانه های انار و نعناداغ تزیین کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: