مبارزه با سرطان با یک بشقاب غذای سالم: هیچ غذایی به تنهایی نمی تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، اما ترکیب مناسبی از غذاها میتواند تا حدی مفید واقع شوند.
شفا آنلاین:هیچ
غذایی به تنهایی نمیتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، اما ترکیب
مناسبی از غذاها می تواند تا حدی مفید واقع شوند. بهترین ترکیب غذایی برای
این منظور شامل دو سوم سبزیجات و حدود یک سوم پروتئین حیوانی است.
به گزارش
شفا آنلاین:به نقل از سپید مبارزه
با سرطان با یک بشقاب غذای سالم: هیچ غذایی به تنهایی نمی تواند خطر ابتلا
به سرطان را کاهش دهد، اما ترکیب مناسبی از غذاها میتواند تا حدی مفید
واقع شوند. بهترین ترکیب غذایی برای این منظور شامل دو سوم سبزیجات و حدود
یک سوم پروتئین حیوانی است در حقیقت این بشقاب غذایی یک ابزار مهم برای
مبارزه با هر نوع سرطانی محسوب میشود.
گوجه
فرنگی: لیکوپن، رنگدانه ای است که باعث قرمز رنگ شدن گوجه فرنگی میشود.
تحقیقات بسیاری در مورد خاصیت ضد سرطانی گوجه فرنگی انجام شده و محققان
اثبات کرده اند که گوجه فرنگی، ریسک ابتلا به سرطان از جمله سرطان پروستات
را کاهش میدهد. جالب است بدانید که محصولاتی مانند رب، سس و عصاره گوجه
فرنگی قدرت بیشتری در مبارزه با سرطان دارند.
سایر
حاوی ویتامین B: فولات ( خانواده بزرگ ویتامینB و محلول در آب) را میتوان
به صورت قرص نیز مصرف کرد اما این روش بهترین راه دریافت آن نیست، بلکه
مصرف مقدار کافی از میوه، سبزی و غلات غنی شده بیشترین تاثیر را در جهت
دریافت این نوع ویتامین دارد. از دیگر منابع فولات میتوان به تخم مرغ، جگر
مرغ، لوبیا و سبزیجات با برگهای سبز مانند اسفناج و کاهو نیز اشاره کرد.
صبحانه:
فولات یکی از اعضای مهم گروه ویتامین B است که از بدن در برابر سرطان،
مخصوصا سرطان روده بزرگ و پستان محافظت می کند. میوه، سبزیجات، مواد لبنی،
نانها، غلات غنیشده، آب پرتقال و آب هندوانه سر شار از فولات هستند
بنابراین منبع اصلی این ویتامین صبحانه است زیرا موارد ذکر شده در صبحانه
بیش از سایر وعده ها یافت می شود.