کد خبر: ۱۴۰۰۷۱
تاریخ انتشار: ۰۵:۱۵ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - 2017January 29
به خوبی مشخص شده که مادران مسن احتمال زیادی وجود دارد که با مشکلات تولد مواجه شوند، اما مطالعه‌ای جدید تغییرات فیزیولوژیکی را در بدن این مادران شناسایی کرده که می‌تواند دلیل این مشکلات را توضیح دهد.
شفا آنلاین: محققین کالج سلطنتی لندن با استفاده از مدل موشی دریافته‌اند که سن مادر روی ساختار رحم تاثیر می‌گذارد. آنها به ارزیابی انقباض عضلات رحمی و پاسخ‌دهی آنها به اکسی‌توسین پرداخته‌اند، هم چنین آنها تعداد میتوکندری‌های در دسترس را برای تولید انرژی لازم برای انقباض عضلات رحمی نیز مورد بررسی قرارد داده‌اند.

به گزارش شفا آنلاین:در این مطالعه محققین مدل موشی بارداری را برای شبیه‌سازی سن مادر تولید کردند. موش‌های باردار در سنین مختلف برای شبیه‌سازی وضعیت انسانی استفاده شدند. موش‌ها به طور میانگین، به مدت سه تا چهار ماه دوره باروری دارند. بنابراین یک موش 8 ماهه نمایانگر یک مادر پیر است. آنالیز تغییرات عملکردی و فیزیولوژیکی در سرویکس و عضلات رحمی این موش‌های پیر نشان داد که انقباض عضلانی دیواره رحم در این موش‌ها مختل می‌شود و حساسیت کمتری را به هورمون ریلکس کننده اکسی‌توسین نشان می‌دهند و تعداد میتوکندری‌های عضلات آنها نیز کمتر است.
این مطالعه نشان می‌دهد که تغییرات سلولی و فیزیولوژیکی مرتبط با سن مادر منجر به مشکلاتی در زمان زایمان می‌شود. در واقع زمان‌بندی بارداری و پیشرفت در بارداری (باردار ماندن) به طور مستقیم با سن مادر مرتبط است و این می‌تواند مشکلاتی را در زمان تولد ایجاد کند.سپید
منبع: Stem Cel- News
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: