کد خبر: ۱۳۹۷۶۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - 2017January 25
حدود یک میلیون و 750 بارداری سالانه در کشور اتفاق می افتد که یک میلیون و 530 هزار مورد از این بارداری ها به فرزندآوری و حدود 200 هزار مورد به سقط جنین منجر می شود.

شفا آنلاین:مدیر کل سلامت جمعیت،خانواده و مدرسه وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی گفت:حدود یک میلیون و 750 بارداری سالانه در کشور اتفاق می افتد که یک میلیون و 530 هزار مورد از این بارداری ها به فرزندآوری و حدود 200 هزار مورد به سقط جنین منجر می شود.

به گزارش شفا آنلاین،محمداسماعیل مطلق روز چهارشنبه در همایش تبیین سیاست های کلی جمعیت مبتنی بر سلامت مادر و کودک در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عوارض فراوان سقط جنین دربانوان گفت:عفونت،افسردگی و چسبندگی رحم از جمله عوارض ناشی از سقط جنین در بانوان است ضمن اینکه اکثر افرادی که در بیمارستان های روانی بستری می شوند سابقه سقط جنین داشته و دچار افسردگی شدید شده اند .
مطلق با اشاره به اینکه افرادی که سقط جنین داشته اند دچار آسیب های روانی و اجتماعی فراوانی شده اند گفت:باید برای پیشگیری از سقط جنین فرهنگ سازی شود .
وی اعتیاد را یکی از چالش های بزرگ در کاهش جمعیت دانست و گفت:اعتیاد علاوه بر فقر،ابتلا به بیماری های مقاربتی مشکلات اجتماعی مانند طردشدن از خانواده ،مشکلات پرورشی وتربیتی و کودکان بدسرپرست را به دنبال دارد که در 2 دهه آینده به چالش جدی برای کشور تبدیل خواهد شد لذا باید این چالش بزرگ با همکاری کلیه اقشار جامعه رفع شود.
مطلق در بخش دیگری از سخنان خود به فرصت های کشورمان در خصوص جمعیت پرداخت و گفت:اکنون 13 میلیون زوج در آستانه ازدواج در کشور وجود دارد که امکان باروری دارند ضمن اینکه وجود 16 میلیون نوجوان در کشور از دیگر فرصت های طلایی است که باید از آنها برای ارتقای رشد جمعیت استفاده کرد.
وی افزود:علاوه بر این ازدواج در کشورمان به عنوان یک ارزش سنتی و دینی در بین جوانان مطرح است بطوری که بالای 80 درصد جوانان کشورمان تمایل به ازدواج دارند بطوری که طبق آماری که در سال 90 انجام شد 2.2 مردان و 3.4 زنانی که در سنین بین 45 تا 49 سال قرار دارند هنوز ازدواج نکرده اند .
برچسب ها: سیاست ، سلامت ، سقط جنین
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: