شفا آنلاین:وزیر بهداشت با اشاره به تجربه مشهد در زمینه گردشگری مذهبی عنوان کرد: از بسیاری از کشورهای منطقه برای دریافت خدمات سلامت به مشهد مراجعه میشود.
به گزارش شفا آنلاین، دکتر سیدحسن هاشمی که امروز در افتتاحیه رویداد مشهد 2017 در تالار قدس حرم مطهر رضوی سخن میگفت افزود: این آمادگی را داریم که در حوزه آموزش پزشکی، تبادل و تعامل استاد و دانشجو با کشورهای اسلامی مشارکت داشته باشیم.
وی ادامه داد: طرح تحول سلامت که در دولت آقای روحانی به اجرا درآمد، باعث بیمه شدن 11 میلیون فرد فاقد پوشش بیمه و کاهش هزینههای درمان برای روستائیان به میزان سه درصد و برای شهریها به میزان 6 درصد شد تا جایی که این طرح توسط سازمان بهداشت جهانی مورد تقدیر قرار گرفت.
هاشمی با اشاره به رشد شرکتهای دانشبنیان در کشورهای مسلمان، تصریح کرد: باید با پیشینه خود به سمت تولید ثروت از علم برویم. گذشته ما نیز با همین امر عجین بوده و میتوانیم با تکیه بر گذشته خویش در عرصههای گوناگون موفق باشیم. برای تحقق این امر باید به ریسمان الهی چنگ زنیم.
وی با اشاره به بند نخست اهداف آیسسکو مبنی بر تقویت و ترمیم همکاری بین کشورهای عضو و تحکیم آن در زمینههای آموزش، علوم، فرهنگ و ارتباطات، خاطرنشان کرد: پس در کنار فرهنگ باید بر آموزش، علوم و ارتباطات نیز توجه کرد. قطعا کشورهای اسلامی در هر چهار زمینه حرفهای بسیاری برای گفتن دارند. هدف سوم از تشکیل سازمان، دستیابی به صلح و امنیت جهانی به شیوههای گوناگون است.
وی در این خصوص عنوان کرد: امروز با اتکا به سرمایههای دین مبین اسلام که سراسر صلح و برادری و آرامش است، کشورهای اسلامی باید الگویی برای صلح جهانی باشند. همه ما وظیفه داریم برای اصلاح امور مسلمانان اقدام کنیم.
وی اضافه کرد: ما پیرو پیامبری هستیم که رحمة العالمین است و میفرمود هر کس شب را صبح کند و به امور مسلمانان همت نورزد، مسلمان نیست و هر کس فریاد کمکخواهی را بشنود و به کمکش نشتابد، مسلمان نیست.
وزیر بهداشت با مقایسه این سخن با رفتار رهبران امروز مسلمانان برای سنجش میزان پیروی آنها از پیامبر گفت: در دنیایی که داعش و القاعده به عنوان اسلام مسلمانان به جهانیان معرفی میشوند، این امر از اهمیت بیشتری برخوردار است. پس از 2006 که اصفهان پایتخت فرهنگی بود، امروز مشهد این امکان را یافته که گامی بلند در فرهنگ ایران اسلامی در جهان داشته باشد.
وی در خصوص ارتباط دانشگاهیان با آیسسکو اظهار کرد: ارتباط تنگاتنگ آیسسکو با مجامع دانشگاهی و صاحبان علم و اندیشه در کشورهای اسلامی و بهرهگیری از توان دانشمندان میتواند نقطه شروعی برای این بالندگی باشد کشورهای اسلامی هم باید ترتیبی اتخاذ کنند تا پژوهشگران آنان ارتباط موثرتری با آیسسکو داشته باشند.