انواع شیرین کننده های طبیعی
آماساک
یک
شیرین کننده طبیعی ژاپنی است که از تخمیربرنج قهوه ای شیرین به دست می
آید. این نوشیدنی زود هضم برای تغذیه ورزشکاران استفاده شده و در پخت و پز و
نانوایی نیز کاربرد دارد.
مالت جو
شیرین
کننده ای سنگین و تیره رنگ است که از جو به دست می آید. طعم مالتی داشته
و به صورت پودر یا مایع عرضه می شود. این ماده به عنوان تنظیم کننده
وضعیت روده استفاده شده و دیرهضم می باشد.
شربت برنج قهوه ای
شیرین کننده ای سنگین با طعمی ملایم است که ازبرنجقهوه ای تهیه می شود.
قند خرما
شیرین کننده ای پودری شکل است که از دانه های خشک خرما تهیه و عرضه می شود.
فروکتوز
تحت
نام لوولوز و قند میوه نیز شناخته می شود.میوه هابه طور معمول بین 1 تا 7
درصد فروکتوز دارند. این قند 40 درصد وزن خشک عسل را نیز تشکیل می دهد.
شیرینی این ماده پس از حل شدن در آب به سرعت کاهش می یابد. وجود مقادیر
زیاد فروکتوز در یک محصول موجب ایجاد طعم و مزه تند و سوزاننده می شود.
این قند بدون نیاز به انسولین متابولیزه شده و شیرین ترین قند ساده به
حساب می آید. متداول ترین منبع تهیه آن در اروپاکاسنیو سیب زمینی ترشی
است. به دلیل محلول بودن زیاد آن معمولا به صورت شربت غلیظ استفاده می
شود.
شربت غلیظ میوه
از مخلوط شربت هایگلابی،انگور،آناناس وهلو به دست می آید و جهت افزایش طول عمر نگهداری آن، باید به صورت فریز شده نگهداری شود.
ادامه دارد...
از
این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و
عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن
را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی نمایید .
پزشک آنلاین