کد خبر: ۱۳۹۰۹۸
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - 2017January 21
بدن انسان برای عملکرد درست به سدیم موجود در نمک طعام به صورت روزانه نیاز دارد. با این حال، دریافت نمک بیش از حد در رژیم غذایی‌تان به مرور زمان می‌تواند برای سلامت شما مشکل ساز باشد.
شفا آنلاین>سلامت>برای کاهش خطر ابتلایتان به فشار خون بالا و بیماری قلبی، مصرف سدیم را به ۱۵۰۰ میلی گرم در روز محدود کنید.

به گزارش شفا آنلاین، بدن انسان برای عملکرد درست به سدیم موجود در نمک طعام به صورت روزانه نیاز دارد. با این حال، دریافت نمک بیش از حد در رژیم غذایی‌تان به مرور زمان می‌تواند برای سلامت شما مشکل ساز باشد. برای کمک به کاهش خطر ابتلای شما به فشار خون بالا و بیماری قلبی، محدود کردن سدیم در رژیم غذایی تان، ایده خوبی است.

سدیم موجود در نمک
به گفته انجمن قلب آمریکا (AHA)، نمک طعام حدود ۴۰ درصد سدیم دارد. AHA خاطرنشان می‌کند که ۱/۴ قاشق چایخوری نمک طعام معادل ۵۷۵ میلی گرم سدیم است. سدیم، چیزی است که وقتی سعی دارید یک فشار خون سالم را حفظ کنید، باید نگران آن باشید. بنابراین اضافه کردن نمک طعام به غذاها خصوصا آنهایی که در حال حاضر حاوی سدیم هستند، می‌تواند باعث شود از مقادیر توصیه شده برای مصرف سدیم تجاوز کنید.

چه مقدار سدیم، بیش از حد است؟
انجمن قلب آمریکا پیشنهاد می‌کند که برای کاهش خطر ابتلایتان به فشار خون بالا و بیماری قلبی، مصرف سدیم را به ۱۵۰۰ میلی گرم در روز محدود کنید. دستورالعمل‌های رژیمی برای آمریکایی‌ها در سال ۲۰۱۰، یک رویکرد کمی متفاوت ارائه می‌دهد و سدیم توصیه شده روزانه را کمتر از ۲۳۰۰ میلی گرم در روز اعلام می‌کند. اما اگر بالای ۵۰ سال، آفریقایی آمریکایی هستید یا در حال حاضر فشار خون بالا، بیماری مزمن کلیه یا دیابت دارید، مقدار توصیه شده همان ۱۵۰۰ میلی گرم در روز است.
 
مواد غذایی با سدیم بالا
نمک پاش، تنها منبع سدیم در رژیم غذایی شما نیست. غذاهای فرآوری شده، بسته بندی شده، کنسروی و رستورانی نیز اغلب مقصر هستند. سازمان غذا و داروی آمریکا گزارش می‌دهد که بیش از ۴۰ درصد سدیم در رژیم‌های غذایی آمریکایی‌ها از مواد غذایی مانند نان‌ها، نان‌های ساندویچی، کالباس، پیتزا، ماکیان، ساندویچ‌ها، سوپ‌ها، همبرگرها، پنیر، غذاهای پاستا، میت لوف، خوراک لوبیا، خورشت گاو و تنقلاتی مانند چیپس، چوب شور، کراکر و پاپ کورن می‌آید.

حرف آخر
برای کاهش خطر ابتلای شما به فشار خون بالا و بیماری قلبی، غذاهای غنی از سدیم را محدود کنید، در صوت امکان از نمک طعام اجتناب کنید و به محتوای سدیم لیست شده روی برچسب‌های مواد غذایی توجه کنید. دریافت سدیم بیش از حد یک ماده معدنی که در نمک طعام فراوان است. در رژیم غذایی شما به مرور زمان، خطر ابتلای شما به فشار خون بالا را افزایش می‌دهد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: