شفا آنلاین:یک پژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده بیرویه از غذاهای با طبع سرد سبب اختلال در عملکرد سیستم عصبی میشود.
به گزارش شفا آنلاین،حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی گفت: اصلی ترین عامل بروز بیماری ام اس به هم ریختگی و اختلال شدید سیستم عصبی است.
وی افزود: استفاده بی رویه از غذاهای با طبع سرد مانند برنج، ماست و ترشیجات می تواند به مرور زمان باعث ضعف سیستم ایمنی شود.
این
پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: یکی از مهم ترین علل ایجاد بیماری ام اس یبوست
های مزمن و دراز مدت و ضعف شدید سیستم عصبی است. کمبود ویتامین های بدن و
افزایش طبع سرد در بدن، رساندن پیام های عصبی به مغز را به دلیل سردی و
رسوب بیش از حد مغز با اختلال روبه رو می کند.
عظمایی
تاکید کرد: طبیعت مغز سرد و تر است و سردی بیش از حد مغز می تواند منجر
به بیماری های گوناگونی مانند ام اس شود یا فرد را تا حالت اغما پیش ببرد .
وی
اضافه کرد: پاکسازی بدن و استفاده از مواد غذایی که موجب رفع یبوست می
شود، همچنین مصرف دمنوش های آرامبخش و تقویت کننده اعصاب، دوری کردن از
محیط ها و رفتارهای تشنج آمیز در این افراد توصیه می شود.
این
پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه عمده غذاهای مبتلایان به MS باید دارای طبع
گرم باشد، تصریح کرد: مصرف زعفران، زنجبیل، دارچین، سیاه دانه و عسل فوق
العاده برای افراد مبتلا به ام اس مفید است.
عظمایی
با اشاره به اینکه خون در بدن افراد با توجه به نوع تغذیه ساخته می شود،
یادآور شد: استفاده از غذاهای با طبع سرد و خشک خصوصا در افراد بالای 40
سال مضر است چرا که در این سنین طبع افراد غالبا روبه سرد شدن می رود.