فلفل دلمه ای یکی از سبزیجاتی است که مادرها خیلی علاقه دارند از آن در بیشتر غذاهای شان استفاده کنند. در این مطلب هم طرز تهیه دو نوع غذا را به شما اموزش می دهیم که در آنها از فلفل دلمه ای استفاده شده است.
شفا آنلاین:خوراک فلفل دلمه ای
- فلفل دلمه ای سبز: 5 عدد
- ژامبون: 3 روق
- پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
- گوجه فرنگی (خردشده): 450 گرم
- نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
- شکر: 1 پنسه
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1- سر فلفل دلمه ای را برش زده و تخم های داخل آن را خارج کنید. سپس آن را شسته و به صورت نوارهای باریک برش دهید.
2-
روغن مایع را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا نرم و
شفاف شود، سپس فلفل دلمه ای را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا نرم شود.
3-
گوجه فرنگی (از قبل پوست آن گرفته و ریز خردشده) را به همراه فلفل سیاه،
نمک و شکر به مخلوط پیاز افزوده و به مدت 25 دقیقه روی حرارات قرار دهید تا
بپزد.
4- ورقه
های ژامبون (یا فیله مرغ) را نواری خرد کرده، سپس داخل تابه ای با مقداری
روغن تفت داده و به مخلوط پیاز اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر بپزد.
5- خوراک آماده شده را درون ظرفی ریخته و سرو کنید.
ساندویچ مرغ و پنیر
مواد مورد نیاز:
- فیله مرغ: 450 گرم
- پیاز قرمز (خلالی شده): 1 عدد
- سیر (نازک اسلایس شده): 4 حبه
- فلفل دلمه ای (نازک حلقه ای شده): 2 عدد
- پنیر موتزارلا: 170 گرم
- سس مایونز: یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن مایع: 2 ق س
- نان همبرگر (کوچک): 4 عدد
روش پخت:
1-
داخل سینی فر، ورق آلومینیومی پهن کرده، سپس فیله مرغ را بر روی آن قرار
دهید. بعد به آن 1 قاشق سوپخوری روغن مایع، مقداری نمک و فلفل سیاه هم
بپاشید.
2- فیله
مرغ را در فر حدود 7 دقیقه گریل کنید. سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید
تا خنک شود. بعد آن را نازک برش دهید و کنار بگذارید.
3-
پیاز قرمز (یا سفید)، سیر، فلفل دلمه ای و بقیه روغن مایع را درون سینی فر
قرار داده، بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. سپس حدود 10 دقیقه در طبقه
وسط فر قرار دهید تا نرم شوند (در همین حین چند بار آن ها را برگردانید).
بعد مرغ (برش زده شده) را به آن اضافه کنید.
4- پنیر را بر روی سبریجات و مرغ بریزید. سپس حدود 1 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
5-
نان را برش دهید و خمیر داخل آن را خارج کنید. سپس داخل نان مقداری سس
مایونز بمالید و از مخلوط مواد درون آن ها قرار دهید و به صورت گرم نوش جان
کنید.