کد خبر: ۱۳۶۷۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۱۲ دی ۱۳۹۵ - 2017January 01
مصرف منظم ماهی و غذاهای دریایی در زنان باعث جلوگیری از کم شنوایی در میانسالی می‌شود.

شفا آنلاین:پزشکان امریکایی اعلام کردند: مصرف منظم ماهی و غذاهای دریایی در زنان باعث جلوگیری از کم شنوایی در میانسالی می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین، از روسبالت، نتایج این مطالعه که به مدت ۱۸ سال بر روی ۶۵ هزار داوطلب انجام شده، نشان می‌دهد که مصرف حداقل دو نوبت ماهی در هفته به طور مرتب باعث می‌شود که دست کم ۲۰ درصد شانس ابتلا به کم شنوایی در زنان کاهش یابد.

به عقیده پزشکان، پروتئین، چربی اشباع نشده، امگا ۶ و فسفر در ماهی باعث تاثیر مفید بر کارکرد مغز می‌شوند و خطر ابتلا به آترواسکلروز را نیز کاهش می‌دهند و بر تقویت سیستم‌های عصبی و شنوایی تاثیر به سزایی دارند
برچسب ها: داوطلب ، شنوایی ، ماهی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: