شفا آنلاین:مواد لازم:
- روغن به میزان لازم
- گردو 400 گرم
- اسفناج 1 كیلو
- گوشت (خورشتی) نیم كیلو
- رب انار 1 لیوان
- پیاز 1 عدد
- نمك به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
به گزارش شفا آنلاین:1-ابتدا
پیاز را ریز خرد كرده یا رنده بزنید.سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و
به پیاز اضافه كرده و كمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل
را به آن بیفزایید.
2-مقداری
آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد كنید تا به جوش آید.گردو را آسیاب
كرده و به مواد بیفزایید.سپس اسفناج را شسته، خرد می كنیم و با كمی روغن
تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورش اضافه كرده، نمك آن را به دلخواه
به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورش جا بیفتد.