شفا آنلاین : قاضی دادگاه کیفری استان تهران نسبت به افزایش آمار تکدی گری به خصوص سوء استفاده از کودکان خیابانی وگروهی شدن و اجاره آن ها به باندهای متکدیان هشدار داد.
قاضی دادگاه کیفری استان تهران در گفتگو با شفا آنلاین خبرداد:
کودکان اجاره ای در خدمت باندهای تکدی گری/ نهاد های متولی کمکی نمی کنند
شفا آنلاین : قاضی دادگاه کیفری استان تهران نسبت به افزایش آمار تکدی گری به خصوص سوء استفاده از کودکان خیابانی وگروهی شدن و اجاره آن ها به باندهای متکدیان هشدار داد.
سیدولی الله حسینی در گفتگو با شفا آنلاین ضمن اعلام این مطلب اظهار داشت: در حال حاضر در کشورهای در حال توسعه و کشورهای خیلی فقیرتکدی گری به خصوص در میان کودکان خیابانی رو به افزایش است .وی تصریح کرد: در کشورهای فقیر باندهایی وجود دارد که بی سر پرستان و یا بدسرپرستان را به تکدی گری وا می دارند وحتی کودکان و نوزادانی را برای این کار اجاره می کنند.
به گفته قاضی حسینی : سه عامل مهم در افزایش پدیده ناهنجار کودکان خیابانی موثر است که یکی از آن ها حس نوع دوستی ایرانی هاست.در همین راستا خیلی از متکدی هابه خصوص زنانی که ازکودکان شیر خواره نیزاستفاده می کنند احساسات و انگیزه های مردم رابرای کمک بیشتر تحریک می کنند.
وی در ادامه دومین عامل را وضیعت اقتصادی دانست و گفت:به طور قطع مشکلات اقتصادی در مسائل و آسیب های اجتماعی اثرات فراوانی دارد.به همین خاطر تکدی گری با افزایش فقر اقتصادی و جرائم افزایش می یابد. وقتی هم چالش های اقتصادی در جامعه زیاد می شود و هزینه ها کمر شکن و سنگین می گردد خانواده های متلاشی شده و اطفال این خانواده ها برای دریافت در صدی از این پول ها به باندهای تکدی گری اجاره داده می شوند.
به گزارش شفاآنلاین، آسیب شناس اجتماعی افزود: سومین عامل در بروز این معضل عدم مداخله دولت و ارگان های مربوطه در موضوع تکدی گری است. ضمن اینکه معتقدم نهاد های متولی این موضوع به خصوص بهزیستی کمکی به این مسئله نمی کنند و تکلیف و و ظیفه مشخصی در برابراین مسائل احساس نمی کنند.
حسینی در پایان خاطرنشان کرد: دولت به خصوص سازمان بهزیستی باید در این خصوص دخالت کرده و طرح و برنامه ای برا ی کاهش تکدی گری در نظر بگیرد .رسانه ها نیزبا فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مداوم می توانند مردم را بااین مسائل بیشتر آشنا کنند.