یکی از مهمترین و اصلی ترین فواید سرکه بالزامیک کمک به کاهش و کنترل وزن است زیرا این چاشنی خوشمزه موجب کند شدن روند هضم غذا و در نتیجه جلوگیری از پرخوری شده و به کاهش وزن کمک شایانی می کند.
شفا آنلاین:یک متخصص تغذیه گفت: سرکه بالزامیک خواص بسیاری دارد و بهتر است از آن به عنوان چاشنی در وعده های غذایی استفاده شود.
به گزارش شفا آنلاین،سودابه نعمتی متخصص تغذیه اظهار داشت : سرکه بالزامیک یک چاشنی خوش طعم است که غالبا در سالادها و برخی غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.
این
متخصص تغذیه در رابطه با خوایکی از مهمترین و اصلی ترین
فواید سرکه بالزامیک کمک به کاهش و کنترل وزن است زیرا این چاشنی خوشمزه
موجب کند شدن روند هضم غذا و در نتیجه جلوگیری از پرخوری شده و به کاهش وزن
کمک شایانی می کند.ص این سرکه گفت:
وی در این خصوص افزود: خاصیت آنتی اکسیدانی سرکه بالزامیک موجب کاهش کلسترول بد در بدن می شود.
این
متخصص تغذیه همچنین گفت: سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها
است که به آن ها ترکیبات پلی فنولی گفته می شود. ما حداقل ۸ نوع آنتی
اکسیدان پلی فنولی در سرکه بالزامیک داریم. پلی فنول ها رادیکال های آزاد
تولید شده در بدن را خنثی می کنند و تمامی انواع آن ضدسرطان بوده در نتیجه
عملکرد سیستم ایمنی بهبود می یابد. از این رو سرکه بالزامیک می تواند خواص
ضدمیکروبی و ضدعفونی کنندگی داشته باشد.
وی
در رابطه با سایر خواص سرکه بالزامیک یادآور شد: سرکه بالزامیک خاصیت
ضدقارچی دارد و به رفع عفونت های مجاری ادراری کمک بسیاری می کند.
نعمتی
همچنین تصریح کرد: یکی از مواد غذایی که در کاهش و بهبود فشار خون و
تنظیم قند خون می تواند به بیماران کمک کند استفاده از سرکه بالزامیک است.
وی
در پایان اظهار داشت : مصرف روزانه سرکه بالزامیک از افزایش ناگهانی قند
خون جلوگیری می کند، البته از آنجاییکه این چاشنی خوشمزه حاوی مقداری قند
است افراد دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.