نانهای سبوسدار حاوی مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم، منیزیم، روی، فسفر و ویتامین های B1 ،B2 ،B3 ،E و اسید فولیک است.
شفا آنلاین:یک متخصص طب سنتی گفت: برخی مواد غذایی علاوه بر پیشگیری از بروز برخی بیماری ها سبب بهبود عملکرد سیستم ایمنی فرد بیمار می شوند.
به گزارش شفا آنلاین،فرهاد صبری متخصص طب سنتی اظهار
داشت: نانهای سبوسدار حاوی مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم، منیزیم، روی،
فسفر و ویتامین های B1 ،B2 ،B3 ،E و اسید فولیک است.
وی ادامه داد: مصرف نان های سبوس دار به دلیل اینکه سرشار از ویتامین B هستند به افراد مبتلا به دیابت توصیه شده است.
صبری
گفت: نان های سبوس دار برای افرادی که دارای چربی و فشار خون بالا هستند
مناسب است زیرا مصرف این ماده غذایی موجب بهبود عملکرد سیستم گوارش بدن شده
و مانع از آسیب رسیدن به بافت آن می شود.
وی
افزود: سبوس موجود در نان ملین بوده و باعث دفع مقدار زیادی قند آزاد یا
همان گلوکز در روده شده و در نتیجه از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می
کند.
این متخصص طب سنتی با اشاره به علائم کاهش
ویتامین B در بدن گفت: بیماری های پوستی، ریزش موی سر و بیماری های اعصاب
محیطی از کاهش این ویتامین در بدن ایجاد می شود.
وی
با بیان اینکه مشکلات اعصاب محیطی از علایم شایع در بیماری دیابت است و
اغلب افراد مبتلا به این بیماری، بعد از مدتی بی حسی و گزگز در ناحیه پا را
احساس می کنند.
صبری تصریح کرد: از آنجا که
بسیاری از نان های موجود در کشور سبوس کافی ندارند مردم می توانند پودر
سبوس را همراه با سالاد یا ماست و روزی ۲ بار مصرف نمایند.
این
متخصص طب سنتی گفت: البته مصرف نان سنگک و نان های رژیمی حاوی سبوس نیز
همین خواص را داشته و در پیشگیری از بروز بیماری های اعصاب و دیابت موثر
است.
وی در رابطه با سایر منابع تامین سبوس
تصریح کرد: اینکه سبوس در برنج باشد یا نان فرقی ندارد زیرا در پوسته هر ۲
مواد مغذی به میزان لازم موجود است و مصرف هر کدام از اینها میتواند به
افراد کمک کند.