به گزارش شفا آنلاین، محصولات ارگانیک در تمام مراحل رشد با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و برای تولید آنها مواد شیمیایی استفاده نشده و فقط با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی تقویت و رشد میکنند.
قیمت بالای محصولات ارگانیک از دلایل عدم قرارگیری آن در سبد کالای خانوار
این محصولات از سایر محصولات غیر ارگانیک، بسیار سالم تر هستند اما به دلیل عدم اطلاع رسانی درست در زمینه مزایای آن و همچنین قیمت بالاتر این محصولات، هنوز این فرآوردههای ارگانیک جای خود را درسبد خرید خانوارها پیدا نکرده است.
محصولاتی که از مواد نگهدارنده در آن استفاده میشود، به دلیل استفاده سموم شیمیایی، ممکن است عوارض شدیدی به همراه داشته باشد.
یک کشاورز ارگانیک به جای استفاده از علف کشهای شیمیایی، از روشهای به نسبت سخت اما دوستدار محیط زیست، نظیر کشت دورهای، پخش مالچ (مواد آلی قیرمانند حاصل از تجزیه کاه و برگهای مرده) یا کودهای حیوانی برای کنترل آفات بهره میگیرد.
کشاورزان عادی برای کاهش آفات و بیماریها، حشره کشهای سنتزی و مصنوعی را روی محصولات خود اسپری میکنند.
کشاورزان ارگانیک آفت کشهای خود را از منابع طبیعی میگیرند
کشاورزان ارگانیک آفت کشهای خود را از منابع طبیعی میگیرند. آنها برای این منظور بیشتر از مزایای حشرات و پرندگان در کنترل زادآوری دیگر حشرات استفاده میکنند.
تولید محصولات ارگانیک با زحمت و هزینه بالاتری انجام میشود و متأسفانه در کشور ما هنوز مشتری خود را پیدا نکرده است.
چرا محصولات ارگانیک مصرف کنیم؟
طعم و مزه عالی محصولات ارگانیک به دلیل این است که خاک خوب و متعادل باعث رشد گیاهان و نباتات بهصورت سالم و قوی میشود که در نهایت از دیدگاه طب سنتی اخلاط بهتری در بدن تولید میشود.
کاهش خطر سلامتی با مصرف محصولات ارگانیک
کاهش خطر سلامتی با مصرف محصولات ارگانیک از دلایل استفاده از محصولات ارگانیک است چرا که کشاورزی ارگانیک بهعنوان یک راه حل برای پیشگیری و جلوگیری از ورود انواع مواد شیمیایی به هوا، خاک و آب که ضامن بقای ما محسوب میشوند، عمل میکند.