به گزارش شفا آنلاین،محققان دانشگاه ملی سنگاپور، آبنباتی دیجیتالی به همراه قاشق الکترودی ساختهاند که هر کدام چهار طعم مختلف دارند.
فناوری دکتر نمیش راناسینگ استفاده از شبیهسازی الکتریکی است که طعم غذاهای مختلف را در دهان انسان ایجاد میکند. البته تنها طعمی که موفق به شبیهسازی آن نشده طعم شیرین است.
سیگنالها مهمترین مزهها یعنی تلخ، شور، ترش و شیرین را با استفاده از الکترودهای نقرهای در نوک زبان ایجاد میکنند. گیرندههای طعم نیز تغییرات کوچک و متناوب در دما را با استفاده از عناصر نیمهرسانا به سرعت تنظیم میکنند.
دستگاه کنونی تاحدودی وزن زیادی دارد، اما با طراحی مجدد قادر به ارتباط با زبان کاربر حتی در زمان بسته بودن دهان خواهد بود.
سال گذشته شرکتی در لسآنجلس ابتکار غذای مجازی را معرفی کرد و در پروژه "تغذیه" از هدست و بو در دنیای مجازی استفاده شده بود.
هدف اصلی شرکت کمک به افراد مبتلا به دیابت و آلرژی به مواد غذایی خاص عنوان شده تا قادر به استفاده از همه نوع غذا بدون نگرانی از مشکلات سلامتی باشند.