2 تکه نان
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 ساقه کرفس
2 حبه سیر
1 عدد پیاز
یک عدد سیب زمینی در حدود 225 گرم
یک دسته بروکلی در حدود 750 گرم
نمک و فلفل
1 پیمانه شیر کم چرب
¼ قاشق چایخوری پودر جوز هندی تازه
170 گرم پنیر چدار تند
فر را روی حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک سینی فر دندانه دار نان را با یک قاشق روغن زیتون مخلوط کرده به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه ای و خشک شوند حرارت داده و کنار بگذارید.
یک قاشق باقیمانده روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته روی حرارت متوسط گرم کنید. کرفس ، سیر، پیاز، سیب زمینی و ساقه بروکلی را اضافه کنید. سپس نمک ¾ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید. مواد را هم بزنید در ظرف را گذاشته و به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزید.
در این میان گلهای بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید و به همراه سه پیمانه آب به بقیه مواد اضافه کنید در ظرف را بگذارید تا به جوش آید . به محض جوش آمدن بروکلی ها دیگر نرم شده اند اگر هنوز سفت هستند 1 تا 2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را با گوشت کوب برقی به صورت پوره درآورید و سپس شیر و جز هندی را اضافه کنید. و به مدت 2 دقیقه دیگر حرارت دهید. سپس پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. سپس با نانهای تست شده در فر سرو کنید.