به گزارش شفا آنلاین:این متخصص بیماریهای عفونی و محقق طب سنتی در مورد روش آماده کردن شربت ادامه داد: «در یک کاسه ابتدا شکر قهوهای و بعد باقی مواد را بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا جوش بیاید. بعد زیر گاز را کم کنید تا برای ۱۵ دقیقه این مواد آرام بپزد. بعد از آنکه غلیظ شد روی یک سطح صاف کاغذ روغنی پهن کنید و با یک قاشق تکههای کوچکی از مواد را روی سطح بگذارید تا مثل آبنبات شود.داروی آبنباتی خود را در یخچال بگذارید و به محض آنکه سرماخوردید و گلودرد شدید آن را در دهان بگذارید و بمکید یا در آب گرم حل کنید».
دستجردی در رابطه با نحوه تأثیر این شربت بر گلودرد گفت: «ویتامین C موجود در این شربت سیستم ایمنی را قوی میکند. عسل نیز مادهای ضد باکتری است که سرفه را کاهش میدهد و افزاینده انرژی است. زنجبیل غنی از آنتیاکسیدان است و میخک هم برای تسکین دردهای مفصلی، سردرد و سرگیجه و سرفه مؤثر است».
دکتر فصیحی هشدار داد این دارو برای کودکان زیر ۱۲ سال و زنان باردار و شیرده مناسب نیست.