کد خبر: ۱۳۰۹۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 16
هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبل‌تر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری کندتر عمل می‌کند..
شفا آنلاین:دکتر محمد فصیحی دستجردی  دلیل این توصیه را از دیدگاه طب سنتی بیان کرداین محقق طب سنتی در توضیح گفت: «نمک در طب سنتی مزاجی گرم و خشک دارد و می‌تواند رطوبت و سرمای معده را از بین ببرد».


به گزارش شفا آنلاین:فصیحی یا اشاره به این موضوع که مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود سستی و کم‌تحرکی را به دنبال دارد، ادامه داد: « در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض می‌شود که در اثر آن هضم غذا در معده ناقص و کند انجام می‌شود».


دکتر فصیحی توصیه کرد: «خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث می‌شود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری می‌کند».


البته باید توجه داشت مصرف بیش از اندازه نمک موجب مشکلات عدیده‌ای می‌شود و مصرف نمک قبل و بعد از غذا باید به صورت بسیار کم و در حد تعادل صورت گیرد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: