به گزارش شفا آنلاین:فصیحی یا اشاره به این موضوع که مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود
سستی و کمتحرکی را به دنبال دارد، ادامه داد: « در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد
عارض میشود که در اثر آن هضم غذا در معده ناقص و کند انجام میشود».
دکتر فصیحی توصیه کرد: «خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل
از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم
کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا
جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند».
البته باید توجه داشت مصرف بیش از اندازه نمک موجب مشکلات عدیدهای میشود و
مصرف نمک قبل و بعد از غذا باید به صورت بسیار کم و در حد تعادل صورت
گیرد.