کد خبر: ۱۳۰۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 14
وزیر بهداشت از آزمایشگاه‌ها به عنوان ابزار کار وزارت بهداشت در تشخیص آلاینده‌ها و تقلبات غذایی نام برد و گفت: تلاش کردیم در سه سال گذشته آزمایشگاه‌ها را تجهیز کنیم.

شفا آنلاین: دکتر سید حسن هاشمی روز دوشنبه در مراسم افتتاح دو طرح ملی پالایش آلاینده‌ها و تقلبات غذایی و همچنین افتتاح مرکز ملی غربالگری بیماری‌های متابولیک نوزادان اظهار داشت: در بررسی‌های فرآورده‌های غذاهای سنتی مشخص شده که ۲۰ درصد آنها سالم نیستند در حالی که این وضعیت در فرآورده‌های غذایی صنعتی به ۷ درصد می‌رسد.

به گزارش شفا آنلاین،وی با اشاره به مشکلات و مخاطراتی که مصرف غذاهای ناسالم برای سلامت مردم به دنبال دارد، افزود: مردم علاقه‌مند هستند که غذای سالم بخورند و این وظیفه وزارت بهداشت است که از طریق نظارت بر تهیه و تولید فرآورده‌های غذایی، سلامت غذای مردم را تضمین کند.

وزیر بهداشت از آزمایشگاه‌ها به عنوان ابزار کار وزارت بهداشت در تشخیص آلاینده‌ها و تقلبات غذایی نام برد و گفت: تلاش کردیم در سه سال گذشته آزمایشگاه‌ها را تجهیز کنیم.

هاشمی با اعلام اینکه در موضوع سلامت آب‌های آشامیدنی و معدنی در حال حاضر وضعیت خوبی داریم، افزود: می‌بایست از همکاری وزارت نیرو در جهت پلمپ چاه‌ها و یا رفع آلاینده‌ها از آب‌های آشامیدنی تقدیر و تشکر کرد.

وی همچنین به پیگیری رئیس‌جمهوری در موضوع آب‌های آشامیدنی و معدنی اشاره کرد و گفت: رئیس‌جمهور همواره دو موضوع محیط‌زیست و سلامت را جزو اولویت‌های کاری دولت قرار داده است.

سالانه ۶۰۰۰ کودک مبتلا به بیماریهای متابولیک متولد می شوند

وزیر بهداشت در ادامه به موضوع بیماری‌های متابولیک نوزادان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک میلیون و ۵۷۰ هزار نوزاد در سال در کشور متولد می‌شوند که بالغ بر ۶۰۰۰ مورد نوزاد مبتلا به بیماری‌های متابولیک داریم.

هاشمی با بیان این مطلب که آمار ایران در مقایسه با جهان در زمینه بیماری‌های متابولیک نوزادان خیلی متفاوت نیست، افزود: با راه‌اندازی مرکز ملی غربالگری بیماری‌های متابولیک نوزادان می‌توانیم از ابتلای نوزادان به بیماری‌های متابولیک جلوگیری کنیم.

برچسب ها: بهداشت ، وزیر ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: