شفا آنلاین:خوردن برخی مواد غذایی همزمان با دارو، بر عملکرد دارو در بدن تاثیر
منفی میگذارد، یا از اثر آن میکاهد و یا باعث میشود دارو تاثیر خود را
از دست بدهد.
به گزارش شفا آنلاین:مواد غذایی که در این نوشتار به آن ها اشاره می شود، از جمله موادی هستند که خوردن آن ها به همراه دارو توصیه نمی شود.
با وجود این که میوه گریپ فروت دارای ویتامین B2 و فیبر و پتاسیم است، نوشیدن یک لیوان آب گریپ فروت ممکن است به تداخل این مواد با آنزیم های مهم معده منجر شده و درنتیجه موجب افزایش غلظت دارو درخون شود. ازاین رو، توصیه می شود که درصورت مصرف دارو، از نوشیدن آب گریپ فروت خودداری شود و به جای آن از آب پرتقال که دارای مزایای مشابه به گریپ فروت است، استفاده شود.
برخی افراد درمصرف موز به علت دارا بودن پتاسیم زیاده روی می کنند، تا از خطرات سرطان و سکته مغزی و بیماری های قلبی بکاهند. اما مصرف زیاد مواد غذایی سرشار از پتاسیم، ممکن است برای افرادی که از قرص های آرام بخش استفاده می کنند، مشکل ساز باشد. به ویژه برای کسانی که داروها را با هدف کاهش فشار خون مصرف می کنند. این مساله باعث افزایش میزان پتاسیم در بدن و درنتیجه افزایش تپش قلب دراین افراد می شود.
موزهمچنین دارای تیامین است که یکی از اسیدهای آمینه است که ممکن است مصرف آن با برخی از داروها موجب افسردگی شود و آسیب هایی به فرد مصرف کننده دارو وارد کند.