کد خبر: ۱۳۰۲۰۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 09
محققان هشدار می دهند؛
به گفته محققان، ۵۰ تا ۶۰ درصد بیماران تمام وعده غذایی شان را نمی خورند و این میزان کاهش در مصرف غذا به سختی از طریق مراقبت های تغذیه ای جبران می شود.
شفاآنلاین>سلامت>مصرف کافی غذا و سوءتغذیه در افراد بیمار موضوع دغدغه مسئولان بهداشت و سلامت است که به اقتصاد اجتماعی جوامع فقیر و ثروتمند تاثیر می گذارد.

به گزارش شفاآنلاین، محققان دانشگاه پزشکی وین اتریش عنوان می کنند حصول اطمینان از تغذیه مناسب بیماران باید بخشی از طرح درمان در بیمارستان ها باشد. نرخ ناخوشی و مرگ و میر در بیماران دچار سوءتغذیه ۸ برابر بیشتر است.

به گفته محققان، ۵۰ تا ۶۰ درصد بیماران تمام وعده غذایی شان را نمی خورند و این میزان کاهش در مصرف غذا به سختی از طریق مراقبت های تغذیه ای جبران می شود.

تیم تحقیق در این مطالعه، فاکتورهای تاثیرگذار بر مصرف غذا بیماران را در یک روز مشخص موسوم به روزتغذیه بررسی کردند و همچنین ساختارهای مراقبتی مرتبط با تغذیه در ۹۱,۲۴۵ بیمار بستری شده در بیمارستان را در سطح جهان مورد بررسی قرار دادند.

یافته اصلی آنها این بود: فاکتورهای کاهش تحرک، کاهش وزن ناخواسته و بیماری که در طول هفته گذشته به قدر کافی غذا نخورده بود، در افزایش ریسک کاهش غذاخوردن بارز هستند.

به گفته محققان، زنان بیش از مردان متاثر از این مشکل هستند و افراد خیلی جوان و خیلی پیر بیش از افراد ۴۰ تا ۷۹ ساله متحمل چنین شرایطی می شوند.

این چهار فاکتور در همه جای دنیا اهمیت یکسانی دارند. در همه جای دنیا بیماری با کاهش اشتها همراه است. به گفته محققان، وجود یکی از چهار فاکتور فوق نشانه هشدار است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: