هنگامیکه میخواهید غذایتان مزه نمکین داشته باشد و درعینحال از مصرف زیاد نمک (کلرید سدیم) خودداری کنید، استفاده از جایگزینهای نمک ممکن است مشکل شما را حل کند.
شفا آنلاین:
جایگزینهای نمک از کلرید پتاسیم ساختهشدهاند که
شبیه به نمک سفره یا کلرید سدیم هستند.
به گزارش
شفا آنلاین: جایگزینهای
نمک در دو رده قرار میگیرند: جایگزینهای کمسدیم یا نمک «سبک» که نیمی
از کلرید سدیم را با کلرید پتاسیم جایگزین میکند و بدون سدیم یا «عاری از
نمک» که فقط حاوی کلرید پتاسیم است.
برای
برخی از افراد خوردن کلرید پتاسیم ممکن است مزهای تلخ در دهان باقی
بگذارد. افراد دچار برخی از انواع بیماریهای قلبی یا بیماری کلیوی یا
افرادی که از برخی از داروهای نگهدارنده پتاسیم در بدن زندگی میکنند بهتر
است از مصرف جایگزینهای نمک بر اساس پتاسیم خودداری کنند.
در
غیرازاین موارد، مصرف کلرید پتاسیم قابل توصیه است، نهتنها به این خاطر
به از مصرف بیشازحد کلرید سدیم جلوگیری میکند، بلکه بهاینعلت که به
پایین آوردن فشارخون هم یاری میرساند.
در
ضمن توجه داشته باشید که ترجیح دادن مزه شور یک ویژگی آموختهشده است و
میتوانید آن را خنثی کنید. با کنترل میلتان به نمک و کاهش نمک مصرفی
میتوانید به رایحههای جدید یا ترکیبهای رایحهها پی ببرید.
میتوانید
با افزودن میوهها و سبزیهای تازه، غلات کامل و حبوبات به رژیم غذایی
کمسدیمتان آغاز کنید. بعد بهتدریج گیاهان معطر و ادویهها را به رژیم
غذاییتان بیفزاید و بهزودی دیگر به یاد مزه نمک نخواهید افتاد.سپید
منبع: Harvard Health