کد خبر: ۱۲۸۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - 2016October 30
دیابت باعث سفت شدن دیواره عروق قلب و سایر عروق سیستمیک بدن می شود که این امر موجب اختلال در کارکرد این عضو و امکان بروز عوارضی مانند سکته قلبی می شود.
شفا آنلاین:بهنام شاکری فوق تخصص جراحی قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهرکرد درباره تاثیر دیابت بر بروز بیماری های قلبی و عروقی بیان کرد: دیابت یکی از بیماری های شایع چند سال گذشته است که بر همه ارگان های بدن از جمله قلب و عروق تاثیر منفی می گذارد.

به گزارش شفا آنلاین،شاکری با اشاره به این موضوع که سن ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی بسیار پایین آمده است، ادامه داد: یکی از دلایل اصلی بروز بیماری های قلبی و عروقی در سن پایین شیوع دیابت به خصوص در کودکان و نوجوانان است چرا که دیابت یکی از عوامل اصلی ابتلا به این بیماری ها است.

وی افزود: دیابت باعث سفت شدن دیواره عروق قلب و سایر عروق سیستمیک بدن می شود که این امر موجب اختلال در کارکرد این عضو و امکان بروز عوارضی مانند سکته قلبی می شود.

این فوق تخصص جراحی قلب و عروق اظهار داشت: اغلب بیمارانی که دچار سکته قلبی شده اند به دلیل اختلالات عصبی درد ندارند و این مسئله موجب عدم آگاهی به موقع آنها از بیماریشان و مراجعه دیرهنگام به پزشک می شود که عوارض جبران ناپذیری را برای آنها به همراه دارد.

وی گفت: پاسخ به اقدامات درمانی در افرادی که به دلیل ابتلا به دیابت دچار بیماری های قلبی شده اند، نسبت به سایر بیماران قلبی و عروقی معمولا به مشکلاتی رو به رو است.

شاکری عنوان کرد: در عمل های جراحی پیوند عروق احتمال زودتر بسته شدن رگها در مبتلایان به دیابت بیشتر افراد عادی است.

وی تصریح کرد: رسوب کلسترول در عروق چشم، عروق کلیه ها و عروق قلب بیشتر از افراد عادی رخ می دهد به همین دلیل تنگ شدن رگ ها موجب کاهش کارکرد عضله قلب و بروز نارسایی های پیش رونده قلبی می شود.

این فوق تخصص جراحی قلب و عروق یاد آور شد: کاهش کارکرد عضله قلب و تنگ شدن عروق باعث عوارض متعددی از جمله سکته و ایست قلبی در مبتلایان به دیابت می شود.
برچسب ها: دانشگاه ، پرشکی ، دیابت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: