کد خبر: ۱۲۸۶۶۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۰۶ آبان ۱۳۹۵ - 2016October 27
دبیر علمی بخش پرستاری یازدهمین کنگره بین المللی بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم، گفت: پرستاران در کنترل و مدیریت بیماری های مزمن نقش ویژه ای دارند.
شفا آنلاین: دکتر عباس عباس زاده با اشاره به یازدهمین کنگره بین المللی بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم در روزهای ۱۲ تا ۱۴ آبان ۹۵ در سالن همایش ­های دانشگاه شهید بهشتی، افزود: در کنگره امسال برای اولین بار فرصتی ایجاد شده تا برنامه های ویژه گروه پرستاری اجرا و معرفی شود.

به گزارش شفا آنلاین،وی افزود: با توجه به شیوع دیابت و مشکلات ناشی از آن در جامعه موضوعاتی مانند لزوم توجه به مراقبت و عوارض دیابت، مدیریت عوارض بیماری و استفاده از فناوری‌های نوین در مراقبت های پرستاری در کنگره ارائه خواهد شد.

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه یادآور شد: هم چنین موضوعات دیگری در خصوص غربالگری و تشخیص بیماری های غدد، بدخیمی ها و جراحی غدد در این کنگره مورد بحث قرار خواهد گرفت.

دبیر علمی بخش پرستاری یازدهمین کنگره بین المللی بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم اضافه کرد: سمپوزیوم هایی در این همایش برگزار خواهد شد که در آن به مسائلی مانند مراقبت های معنوی از بیماران پرداخته خواهد شد.

عباس زاده اظهار کرد: از مجموعه مقالات ارسال شده به بخش پرستاری این کنگره ۱۲ مقاله به عنوان سخنرانی و ۳۰ مقاله نیز به عنوان پوستر پذیرفته شده است.

وی یادآور شد: درمان طبی به تنهایی موجب بهبود بیماران نمی شود مگر اینکه مراقبت های طولانی مدت از آنها شود بنابراین بیماران به‌خصوص افراد مبتلا به بیماری های غدد علاوه بر دریافت دارو و درمان های مناسب نیاز به مراقبت های پرستاری دارند.

دبیر علمی بخش پرستاری یازدهمین کنگره بین المللی بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم در ادامه با بیان اینکه علاوه بر این باید خودمراقبتی را به بیماران آموزش داد، تصریح کرد: برای مثال بیماران باید در خصوص نوع رژیم غذایی، داروهای مصرفی و... خود اطلاع داشته و انگیزه انجام اقدامات درمانی را داشته باشند.

برچسب ها: دیابت ، پرستاران ، شیوع
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: