کد خبر: ۱۲۸۴۱۴
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - 2016October 25
باید تدابیری در نظر گرفته شود تا هلال احمر به عنوان نهادی مردمی، عام المنفعه و کاملا داوطلبانه از پرداخت مالیات معاف شود
شفا آنلاین: رئیس جمعیت هلال‌احمر از پیشنهاد رئیس مجلس به‌منظور معافیت هلال‌احمر در پرداخت مالیات به عنوان نهادی مردمی و داوطلبانه خبر داد.

به گزارش شفا آنلاین،سید امیرمحسن ضیائی در جلسه شورای معاونین اظهار کرد: امام حسین (ع) سفینه نجات و در خدمت اسلام بوده است و نوع قیام آن حضرت که با شکوه‌ترین صحنه جهاد داوطلبانه است؛ همواره موجب افتخار و سربلندی اسلام است.

وی ضمن برشمردن اهداف عالیه این نهاد مردمی، هلال‌احمر را هم صحنه‌ای از خدمات داوطلبانه و تجلی سرمایه اجتماعی عنوان کرد و گفت: فرهنگ ایثار و مجاهدت در میان خانواده بزرگ هلال‌احمر موج می‌زند و صحنه‌های زیبای خدمت بی‌منت و بهانه را به نمایش می‌گذارد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به بازدیدهای سرزده‌ای که در هفته‌های گذشته از پایگاه‌های امداد و نجات استان‌های مختلف داشته است، گفت: در همه پایگاه‌های هلال‌احمر، روحیه بالای خدمت و در کنار آن نظم، انضباط و سلامت کامل مشهود است و این برای بنده ثابت شد که علی رغم ضرورت نظارت کمی و کیفی، این عزیزان امدادگر الگوی خود نظارتی و خود ارزیابی هستند و البته این بازدیدهای دوره‌ای موجب تقویت روحیه و انگیزه امدادگران برای فعالیت بهتر و مثمرثمر، خواهد شد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اذعان بر اینکه امدادگران هلال‌احمر بسیار با افراد معمولی تفاوت داشته و خصوصیات و روحیات انسانی بسیار متفاوتی دارند که مثابه تجلی حدی از کمال انسانی هستند، افزود: مسئولیت‌پذیری و وظیفه‌شناسی امدادگران تا جایی است که هیچگاه شاهد نارضایتی از نحوه خدمت‌رسانی آنها نبوده‌ایم و این مهم برای ما بسیار ارزشمند است.

وی با تاکید بر اینکه بر ما واجب است تا قدر این نیروهای امدادی را دانسته و برای نگهداشت آنها از هیچ کوششی دریغ نکنیم، گفت: باید همه تلاش خود را به کار ببندیم تا این نیروها را جذب و از آنها حمایت قانونی کرد؛ چراکه معتقدیم تامین آینده این نیروها نیازمند برنامه‌ریزی جامع و معرفی آنها به صاحبان حرف و بخش خصوصی است.

ضیائی با اذعان بر اینکه در بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته برای ورود افراد به تحصیل در رشته‌های پزشکی، برای دانستن اینکه فردی مناسب برای این شغل است، سابقه فعالیت‌های داوطلبانه و انسان‌دوستانه وی را بررسی می‌کنند، افزود: به عبارتی اعتقاد بر این است که هر فردی که به نوع بشر و همنوع خود علاقه‌ای نداشته و مهربانی‌کردن را نشناسد و نداند، طبیب خوبی هم نخواهد بود و این در حالی است که در هلال احمر، اوج خدمت داوطلبانه نمود داشته و بهترین بستر برای انسان های شیفته ی خدمت به نوع بشر است و لذا سوابق خدمت داوطلبانه افراد در جمعیت هلال‌احمر می‌تواند ملاک خوبی برای ورود این افراد در رشته‌های علوم پزشکی و یا عرصه‌های کار و خدمت به مردم باشد.

وی با تاکید بر ضرورت بهره‌مندی مناسب از سرمایه‌ای که در حوزه های جوانان و داوطلبان در اختیار هلال‌احمر قرار دارد، عنوان کرد: این فرصت خدمت در هلال‌احمر، هم برای جوانان و هم برای ما در هلال‌احمر بی‌نظیر است؛ جوانانی که سالها در نهاد مردمی هلال‌‌احمر به بلوغ می‌رسند؛ به عنوان افتخارات هلال‌احمر، در آینده؛ کشور را به بالندگی رسانده و مایه سر افزاری کشور خواهند بود و بسیار حیف خواهد بود که جامعه این عزیزان را نشناسد و از توان آنها بهره نبرد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: باید در جمعیت شرایطی ایجاد شود که حمایتهای قانونی از فعالیت‌های داوطلبانه جوانان در جمعیت هلال‌احمر به عمل آید و سوابق فعالیت فعالیت داوطلبانه جزو سوابق مفید برای استخدام به‌کارگیری افراد به شمار آید.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به موضوع  پرداخت حق عضویت داوطلبان، با بیان اینکه یکی از مواد قانونی تامین منابع مالی جمعیت، حق عضویت اعضاء است، گفت: اصل این موضوع از اهمیت بسیاری برخوردار است و البته فلسفه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر بر اساس مشارکت مردم و اعضاء است و پرداخت حق عضویت از موارد این مشارکت است و لذا پیگیری تحقق این مهم ضروری است

وی با اشاره به اینکه جمع‌آوری حق عضویت باید برای افراد تبدیل به شاخص فعالیت استان‌ها شود، افزود: علاوه بر آن فارغ از دریافت یا عدم دریافت حق عضویت، باید برنامه‌ای منسجم برای داوطلبان داشته باشیم مبنی بر اینکه اگر کسی هزینه پرداخت حق عضویت را ندارد، چگونه باید عمل کنیم تا بتوانیم از مشارکت‌های وی بهره‌مند شویم و علاوه بر آن در صورت پرداخت حق عضویت، برنامه‌ای منسجم، دریافت محتوا و اطلاعات، برنامه عملیاتی، مشارکتی و آموزشی تدوین و اجرا کنیم.

 ضیائی با بیان اینکه هر اندازه هلال‌احمر دولتی شده و از مسیر اهداف و بدنه مردمی خود فاصله بگیرد، به سمت انجام فعالیت‌های نمایشی پیش خواهد رفت، افزود: یکی از اصول تشکیل جمعیت های ملی، کمک مردمی برای گردش سیستم بوده است، اما متاسفانه با گذشت زمان و مشکلات مالی، وابسته به اعتبار دولتی شده و در این مورد لازم است برای مشارکت مردم برنامه‌ریزی منسجمی داشته باشیم.

وی با اشاره به ضرورت ملاقات‌های دوره‌ای با مسئولان در حوزه‌های سیاستگذار و تصمیم‌گیر کشور، از جمله دیدارهای اخیر خود با معاون رئیس‌جمهوری، رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: فلسفه این ملاقات‌ها، ارائه گزارش عملکرد جمعیت هلال احمر به مسئولان و آشنایی بیشتر آن ها با فعالیت های این نهاد مردمی است.

رئیس جمعیت هلال احمر به دیدار اخیر خود با رئیس مجلس شورای اسلامی اشاره و اظهار کرد: در این دیدار رئیس مجلس به این موضوع اشاره کرد که باید تدابیری در نظر گرفته شود تا هلال احمر به عنوان نهادی مردمی، عام المنفعه و کاملا داوطلبانه از پرداخت مالیات معاف شود و در این زمینه پیشنهاد اخذ مصوبه از مجلس را ارائه کرده و با وجود دشوار خواندن این پروسه اما قول حمایت از هلال احمر در این زمینه را دادند.

ضیائی با اشاره به دیدار خود با حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدی گلپایگانی؛ رئیس دفتر مقام معظم رهبری عنوان کرد: در این دیدار درخواست شد به منظور دیدار خانواده بزرگ امدادگران و نجاتگران  و ایجاد روحیه ای مضاعف، ملاقاتی در محضر رهبر معظم انقلاب انجام شود.

وی با یادآوری دیداری که به تازگی با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی داشته است، عنوان کرد: برخی از نمایندگان اطلاعات بسیار خوبی از فعالیت های هلال احمر داشتند و ما  نیز گزارشی جامع از عملکرد جمعیت هلال احمر ارائه کرده و به سوالات نمایندگان پاسخ داده و آن ها را در جریان امور قرار دادیم ؛ ضمن اینکه شرایط کنونی جمعیت را توضیح داده و از نمایندگان درخواست کردیم تا در زمینه تامین منابع مالی ضروری و صد البته پایدار، حمایت های لازم را از جمعیت انجام دهند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه باید نگاه جدی به طرح سلامت‌یار داشت، عنوان کرد: مسئولان و مدیران مرتبط با این طرح در جمعیت باید به موضوع  اجرای موفق آن اهتمام و نگاه جدی داشته باشند تا این طرح که رضایت‌مندی حداکثری بیماران نیازمند است، موفق شود.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: