شفا آنلاین>تغذیه>گوشت خام و نیمپز ممکن است حاوی توکسوپلاسما و انواع دیگر باکتریها باشد و موجب انتشار میکروبها به سایر غذاها شود، بنابراین بهترین کار این است که نگهداری و پختوپز غذاهای مختلف را در مکانهای جداگانه انجام دهید. نکات زیر میتواند در این زمینه راهگشا باشد:
به گزارش
شفا آنلاین،
تخته مخصوص خرد کردن برای مصارف مختلف داشته باشید؛ یکی برای گوشت و دیگری
برای سایر محصولات.
هنگام خرید مرغ، ماهی، گوشت قرمز، تخممرغ، آن را در کیسههای جداگانهای
دور از سایر محصولات قرار دهید.
تخممرغ را در جعبه مخصوص به خود و در بخش اصلی یخچال نگهداری کنید بهجای
آن که آن را در قسمت در یخچال قرار دهید.