شفا آنلاین>سلامت>تغذیه > کارشناس بهداشت مواد غذایی، شایع ترین بیماری های حین سفر رااعلام کرد.
به گزارش شفا آنلاین،حسین
عبدالعزیزی گفت: غذاهای باقیمانده حتما می بایست در یخچال نگه داری شود و
در صورت عدم دسترسی به یخچال، یخدان و فریز از مصرف دوباره غذایی که بیش از
2 ساعت از پخت آن می گذرد باید پرهیز کرد.
وی با بیان اینکه دست
ها، تمام سطوح و وسایل آماده سازی غذا را می بایست با مایع ظرفشویی و آب
گرم قبل و پس از تماس با گوشت مرغ و ماهی خام شسته شود، افزود: رعایت
بهداشت فردی همچون شست و شوی مکرر دست ها با آب گرم و صابون و کوتاه نگه
داشتن ناخن ها به حفظ سلامت کمک می کند.
این کارشناس بهداشت تغذیه
تصریح کرد: می بایست همواره تخم مرغ را به طور کامل بپزیدو هیچوقت قاشق یا
کاسه ی حاوی تخم مرغ خام را در دهان نگذارید.
عبدالعزیزی گفت:
هنگامی که در بیرون از منزل کباب می پزید، از ظروف تمیز برای کباب های پخته
استفاده کنید و هیچوقت ظروفی را که در آنها گوشت خام قرار داشته و هنوز
شسته نشده برای کباب های پخته استفاده نکنید.
وی ادامه داد: در حد
امکان غذا را شخصا آماده کرده و از مصرف مواد غذایی در رستوران و غذاخوری
های نامطمئن و یا خرید مواد غذایی از دستفروشان خودداری شود و در صورت
استفاده از غذای رستوران های بین راه، غذا را به صورت کاملا داغ و یا کاملا
سرد مصرف کنید.
عبدالعزیزی در پایان گفت: در هنگام خرید مواد غذایی
به تاریخ استفاده و نحوه نگهداری آن که بر روی برچسب بسته بندی غذا نوشته
شده دقت شود.