کد خبر: ۱۲۶۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - 2016October 08
شفا آنلاین>سلامت>رییس اولین کنگره بین‌المللی و سومین کنگره زخم و ترمیم بافت با کشنده‌خواندن زخم‌های مزمن، گفت: یکی از علل این زخم‌ها دیابت است که به صورت سونامی دارد کشور را در برمی‌گیرد و باید توجه کرد که زخم‌های دیابتی تا 45 درصد مرگ و میر برای بیماران به دنبال دارند.
به گزارش شفا آنلاین، دکتر سیدمهدی طبایی در نشست خبری اولین کنگره بین‌المللی و سومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت، گفت: حوزه زخم و ترمیم بافت در علوم پزشکی کشور بسیار مهم است و در دنیا با چالشی بزرگ به نام زخم‌های مزمن روبه‌رو هستیم که تلاش جامعه جهانی برای حل این معضل ستودنی است.

وی با بیان اینکه مردم دنیا و اقشار مختلف جامعه ما نیز دچار این معضل هستند، گفت: متاسفانه در سالیان اخیر به این حوزه هم از نظر سیاست‌گذاری و هم از نظر درمان توجه کمی شده است. البته جهاد دانشگاهی علوم پزشکی به کمک دانشگاه علوم پزشکی تهران چند سالی است که در این حوزه فعالیت می‌کنند تا بتوانیم توجه مسوولان را به این حوزه جلب کرده و الگویی عملی را برای بیماران فراهم کنیم.

رییس اولین کنگره بین‌المللی و سومین کنگره زخم و ترمیم بافت گفت: زخم‌های مزمن زخم‌هایی هستند که مدت طولانی از آنها گذشته اما بنا به دلایلی بهبود نمی‌یابند که ایجاد این زخم‌ها علل مختلفی دارد؛ شایع‌ترین علل آن بیماری‌های عروقی، دیابت، تغذیه و داروها و... هستند.

طبایی ادامه داد: براساس دیتاهای جهانی تخمین می‌زنیم که در ایران، 600 تا 700 هزار مبتلا در این حوزه داریم، اما متاسفانه با این تعداد مبتلا هنوز مرکز جامعی که بتواند در آن به این بیماران خدمت‌دهی کرده و خدمات تشخیصی، درمانی و بازتوانی را ارائه دهیم، نداریم. البته جهاد دانشگاهی درصدد است که این الگو را در کشور پیاده کند.

وی با بیان اینکه از برگزاری این کنگره دو هدف را دنبال می‌کنیم، ادامه داد: اولین هدف ما این است که این کنگره محلی برای تضارب آرای علمی در حوزه زخم و ترمیم بافت که موضوعی بین‌رشته‌ای است، باشد و بتوانیم آخرین دستاوردهای این حوزه را ارائه کنیم. دومین هدف‌مان نیز جلب  توجه سیاست‌گذاران عرصه سلامت چه در حوزه قانون‌گذاری چه در حوزه اجراست.

رییس اولین کنگره بین‌المللی و سومین کنگره زخم و ترمیم بافت زخم‌های مزمن را کشنده دانست و گفت: یکی از علل ایجاد زخم‌های مزمن دیابت است که اکنون دارد به صورت یک سونامی کشور را در برمی‌گیرد. باید بدانیم که زخم‌های دیابتی تا 45 درصد مرگ و میر به دنبال دارد و این موضوع توجه بیشتر مسوولان را می‌طلبد.

طبایی با بیان اینکه بتوانیم با این کنگره منشاء اثر باشیم، درباره مرکز جامع ترمیم زخم جهاد دانشگاهی گفت: این مرکز شامل بخش‌های مختلف تخصصی و فوق تخصصی در حوزه بالینی و علوم پایه است که طراحی فازهای مختلف آن انجام شده است.

رییس اولین کنگره بین‌المللی و سومین کنگره زخم و ترمیم بافت افزود: فاز اول آن تاسیس مرکز درمان زخم پای دیابتی است که از سال گذشته راه‌اندازی شده و مشغول خدمت‌رسانی است. فازهای بعدی آن که شامل بخش‌های جراحی محدود، سلول‌درمانی و ... است نیز طراحی شده‌اند که فاز به فاز به کمک مسوولان و با جذب درآمدهای مالی راه‌اندازی می‌شوند.

برچسب ها: کنگره ، زخم ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: