وی افزود: از ۱۲۰ هزار مدرسه کشور، در یک مرحله ۸۵ هزار مدرسه در حوزه سلامت جسمانی و بوفه مدارس مورد بازرسی کارشناسان ما قرار گرفتهاند. در این تفاهمنامه که از سوی وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد، توزیع اقلام خوراکی مضر مانند سوسیس و کالباس ممنوع شد که بالغ بر ۹۵ درصد مدارس آن را اجرا کردند.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت با بیان اینکه اگر مشارکت بینبخشی به خوبی اتفاق افتد، شاهد توفیقات خوبی در این عرصه خواهیم بود، گفت: درخصوص سلامت روان دانشآموزان دغدغه جدی داریم. نوجوانان و جوانان باید بیشتر تحت برنامههای پایش محور قرار گیرند. شبکههای بهداشت ما ظرفیت انجام این کار را دارند و علاوه بر این آماده ورود جدیتر در این حوزه به مدارس هستیم.
ایازی افزود: همچنین باید از ظرفیتهای سازمان بهزیستی استفاده کنیم. یکی دیگر از موضوعات مهم، سلامت اجتماعی است. واقعیت امر این است که با پدیدههای جدیدی در حوزه جوانان و نوجوانان مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه درخصوص مصرف دخانیات نیز دغدغههای جدی وجود دارد، گفت: آمار و ارقام نشان میدهد استفاده از قلیان رو به افزایش است و میتواند بسترساز سایر آسیبهای اجتماعی باشد.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت افزود: به مساله فقر نیز باید توجه کرد. علل بخشی از ترک تحصیلهای دانشآموزی فقر است و باید با کمک نهادهای مربوط، این افراد را به مدرسه بازگردانیم. همه دستگاهها در حوزه سلامت معنوی و فرهنگسازی اجتماعی باید نقش ایفا کنند و به آموزش و پرورش کمک شود تا به ارتقای سلامت معنوی بپردازد.