وی با بیان اینکه پیگیری و پیشگیری از این عامل از وظایف وزارت بهداشت و سایر ارگانهای دولتی است، یادآور شد: پزشکان ارتوپدی، جراحان و پزشکانی که در زمینه تروما فعالیت می کنند نیز در زمینه پیشگیری نقش کلیدی دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: نتایج نظرسنجی هایی که طی ۳۰ سال اخیر انجام شده نشان می دهد پزشکی گروه دوم و سوم از نظر مرجعیت مشاوره و تصمیم گیری از طرف مردم را داشته است بنابراین لازم است رابطه پزشک و بیمار ارتقاء یابد.
حریرچی با تاکید براینکه روابط پزشک و بیمار نباید منفعل باشد، گفت: پزشکان نباید بگذارند افراد دیگری جایگاه آنها را تهدید کند.
وی تصریح کرد: در اکثر کشورهای اروپایی رشته پزشکی جزو انتخاب ۱۰، ۱۲ و ۱۴ مردم است یعنی بر خلاف کشور ما مردم علاقه بسیاری برای انتخاب این رشته را ندارند بنابراین جامعه پزشکی کشور ما که جزو سرمایه های این کشور هستند می توانند جایگاه خود را با درایت و تیزهوشی تعریف کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه با توجه به تلاش جراحان ارتوپدی در اجرای طرح تحول سلامت، خاطرنشان کرد: بیش از ۴۰ نفر از روسای بیمارستانهای کشور از جراحان ارتوپد هستند که کمک های بسیار خوبی برای اجرای طرح تحول سلامت کردند.
بیست و چهارمین کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران تا ۹ مهر در مرکز همایش های رایزن در حال برگزاری است.