فقهی با بیان اینکه کارخانجات مواد غذایی نیز روز به روز، محصولات شیرین تری به بازار روانه میکنند و این سیکل معیوب، پبوسته در حال چرخش است، عنوان کرد: با یک محاسبه سرانگشتی و ساده به طور متوسط هر فرد بین 20-15 قاشق چای خوری شکر (مجموع قند مصرفی روزانه و قند به کار رفته در محصولات غذایی ) در روز مصرف میکند که این مقدار، بسیار بیشتر از نیاز بدن است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی از جمله مشکلاتی هستند که ممکن است در اثر مصرف قند و شکر به وجود آیند.
فقهی گفت: عادت کردن به مصرف زیاد مواد شیرین که به طور معمول از همان کودکی رخ میدهد و عارضههای جسمانی متعددی را در سنین بالاتر ایجاد میکند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه قند و ترکیبات حاوی قند، انرژی زیادی به بدن میرسانند، در حالیکه فاقد مواد مغذی لازم هستند با این حال، کاهش مصرف قند و شکر یک تغییر بزرگ در سبک زندگی است که ارزش امتحانکردن را دارد.