گروهی از متخصصان کالج سلطنتی لندن در بررسیهای خود دریافتند که یک نوع قند به نام "Iacto-n-difucohexaose I" موجود در شیر مادر طی چند هفته بعد از تولد، استرپتوکوک گروه B را از بدن نوزاد پاک میکند و امیدوارند این یافتههای جدید بتواند در شکل گیری روشهای درمانی جدید برای پیشگیری از عفونت در مادر و نوزاد موثر باشد.
"الیگوساکاریدها" قندهای موجود در شیر مادر هستند و در بدن نوزاد هضم نمیشوند اما در عوض باکتریهای مفید روده آنها را مصرف میکنند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، بررسیهای متعدد حاکی از آن است که شیر مادر از بروز آلرژی و انواع بیماریها در نوزاد جلوگیری میکند و به اعتقاد محققان انگلیسی قند موجود در شیر مادر هم میتواند از عفونتهای ناشی از باکتریهای غیر مفید پیشگیری کرده و به تقویت سیستم ایمنی نوزاد کمک کند.