شفا آنلاین>سلامت> متخصصان سلامت هشدار دادند که مصرف زیاد گوشت قرمز ممکن است به کلیهها آسیب برساند.
به گزارش
شفا آنلاین، نتایج
یک مطالعه بزرگ در سنگاپور نشان میدهد که خوردن گوشت قرمز میتواند خطر
ابتلا به نارسایی کلیوی را تشدید کند اما جایگزین کردن آن با پروتئین دیگر
برای حتی یک وعده در روز، میتواند این خطر را کاهش دهد.
متخصصان
سلامت در این مطالعه هشدار دادهاند که خوردن گوشت قرمز به ویژه گوشت خوک
ارتباط قوی با افزایش خطر ابتلا به مرحله نهایی نارسایی کلیوی دارد که به
مختل شدن عملکرد طبیعی این عضو منجر میشود. همچنین مطالعات فوق آشکار ساخت
که این ارتباط «وابسته به مقدار مصرف» است، به این معنی که هرچه مصرف گوشت
قرمز بیشتر باشد خطر ابتلا به نارسایی کلیه نیز بیشتر میشود.
پزشکان
تاکید کردند این ارتباط حتی در صورت رعایت کردن سایر فاکتورهای سلامتی
همچون انتخاب الگوی زندگی سالم برای جبران پیامدهای مصرف گوشت قرمز، همچنان
باقی میماند.
دکتر
«وون پوای کو»، استاد اداره علوم بالینی در دانشکده پزشکی Duke – Nus در
سنگاپور تاکید کرد که اگرچه مصرف پروتئین برای بدن ضروری است، براساس این
مطالعه، هم مبتلایان به نارسایی کلیه و هم افراد سالم که به سلامت کلیههای
خود اهمیت میدهند باید در وعدههای غذایی خود جایی هم برای پروتئینهای
گیاهی باز کنند.WebMD