شفا آنلاین>سلامت>یک مطالعه نشان می دهد در خانواده هایی که از غذاهای تولید شده در خارج از خانه و اغلب فست فودها زیاد استفاده می کنند، خطر ابتلا به چاقی و یا اضافه وزن و در نتیجه احتمال ابتلا به دیابت بیشتر است.
به گزارش شفا آنلاین، نتیجه
مطالعه جدید محققان دانشگاه هاروارد در آمریکا نشان می دهد افرادی که غذای
روزانه خود را در خانه و با رعایت اصول سلامتی تهیه می کنند، در قیاس با
مراجعان به مراکز تهیه و عرضه غذا که مصرف کننده غذاهای عمدتا پرکالری،
حاوی چربی های اشباع شده، قند بالا و مواد مغذی جزیی هستند، کمتر به دیابت
نوع 2 مبتلا می شوند.
براساس این مطالعه، مصرف غذای آماده و تهیه شده در
بیرون از خانه به خاطر نامناسب بودن کیفیت آن موجب افزایش وزن و بالا رفتن
خطر ابتلا به دیابت می شود. نتایج این مطالعه در مجله PLOS Medicine منتشر شد.