کد خبر: ۱۱۵۱۰۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۵ - 2016July 09
شفا آنلاین>سلامت>یک مطالعه نشان می دهد در خانواده هایی که از غذاهای تولید شده در خارج از خانه و اغلب فست فودها زیاد استفاده می کنند، خطر ابتلا به چاقی و یا اضافه وزن و در نتیجه احتمال ابتلا به دیابت بیشتر است.

به گزارش شفا آنلاین، نتیجه مطالعه جدید محققان دانشگاه هاروارد در آمریکا نشان می دهد افرادی که غذای روزانه خود را در خانه و با رعایت اصول سلامتی تهیه می کنند، در قیاس با مراجعان به مراکز تهیه و عرضه غذا که مصرف کننده غذاهای عمدتا پرکالری، حاوی چربی های اشباع شده، قند بالا و مواد مغذی جزیی هستند، کمتر به دیابت نوع 2 مبتلا می شوند.

براساس این مطالعه، مصرف غذای آماده و تهیه شده در بیرون از خانه به خاطر نامناسب بودن کیفیت آن موجب افزایش وزن و بالا رفتن خطر ابتلا به دیابت می شود.
نتایج این مطالعه در مجله PLOS Medicine منتشر شد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: