کد خبر: ۱۱۴۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۷ تير ۱۳۹۵ - 2016July 07
شفا آنلاین>سلامت>دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بازدید از بیمارستان خاتم النبیاء گفت: علوم سلولی طی 10 سال گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته و ترجمه این علم در تمام رشته‌های پزشکی از جمله علوم اعصاب باید صورت گیرد.
به گزارش شفا آنلاین، امیر علی حمیدیه با اشاره به فعالیت‌های قابل توجه صورت گرفته در بخش تحقیقاتی بیمارستان خاتم الانبیاء اظهار کرد: توانایی تولید محصولات سلولی به شکل گسترده در حوزه علوم سلولی را داریم و باید سرمایه‌گذاری لازم در بخش‌هایی که به بازار نزدیک‌تر هستند، صورت پذیرد. از سویی با در نظر گرفتن پیشرفت علوم سلولی طی 10 سال گذشته ترجمه این علم در تمام رشته‌های پزشکی از جمله علوم اعصاب باید صورت پذیرد.

وی همچنین با تاکید بر کارگروهی و پیشرفت خوب مرکز تحقیقات علوم اعصاب شفاء در دیگر حوزه‌ها از جمله اورولوژی، پوست، چشم و سرطان پیشنهاد تاسیس مرکز تحقیقات سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در این مرکز را ارائه کرد. 

حمیدیه گفت: اولین آیین‌نامه سلول، بافت و ژن درمانی و همچنین آیین‌نامه مراکز اهدای سلول‌های بنیادی خونساز تا کنون با پیگیری ستاد سلول‌های بنیادی به ثبت رسیده است و هم اکنون نیز در حال پیگیری ثبت آیین‌نامه مراکز سلول درمانی در معاونت درمان وزارت بهداشت هستیم.


محمد امیرخانی، دبیر شورای راهبردی ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی نیز در بازدید از این مرکز گفت: ستاد با دید گسترده‌ای به رصد تمام مراکز مرتبط مبادرت می‌ورزد و این رصد تا به حال نشان دهنده ظرفیت بالای کشور در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی است.


امیرخانی با بیان اینکه در دیگر استان‌ها نیز این اتفاق افتاده است و وارد شدن تمام مراکز به شبکه ستاد می‌تواند راهگشای امور باشد، عنوان کرد: چارچوب قوانین مربوطه در این راستا نیز باید تهیه و تدوین شود و الزامات لازم در نظر گرفته شود.

وی یکی از اولویت‌های مرکز تحقیقات علوم اعصاب شفاء را استفاده از دانش سلول‌های بنیادی در حوزه علوم اعصاب عنوان کرد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: