شفا آنلاین>اجتماعی>دانشمندان اعلام کردند که میلک شیک بر روی مغز تأثیر میگذارد.
به گزارش شفا آنلاین،دانشمندان بریتانیایی موفق شدند که میلک شیک جدید فیبرداری ابداع
کنند که اشتیاق برای خوردن کیک، شکلات و فست فود را کم میکند.
پودری
که در این میلک شیکها استفاده میشود دارای فیبر استر اینولین- پروپیونات
میباشد که باعث تولید مولکولی توسط باکتری معده میشود. این مولکولها بر
منطقهای از مغز تأثیر میگذارد که مسئول به وجود آمدن اشتیاق برای خوردن
غذاهایی با کالری بالا است و این اشتیاق را از بین میبرد.
این
آزمایش روی چند نفر با میلک شیکهای اینولیندار انجام دادند اما میلک
شیکهایی که دارای استر اینولین-پروپیونات بودند باعث تولید پروپیونات
بیشتری در معده میشدند و همین مسئله باعث میشود که میل انسان به خوردن
غذاهای با کالری بالا کمتر شود.