شفا آنلاین>سلامت>معاون فنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: هر واحد تولیدی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، قبل از شروع کار باید از وزارت بهداشت مجوز بگیرد.
به گزارش شفا آنلاین،سهیل اسکندری معاون فنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در
خصوص اهمیت وجود آرم سازمان غذا و دارو، علاوه بر آرم استاندارد روی
بسته بندی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی گفت: طبق قانون هر واحد
تولیدی قبل از آغاز به کار و حتی قبل از تولید محصول باید از وزارت بهداشت
مجوز بگیرد.
اسکندری ادامه داد: تمام مواد غذایی
که وارد یا تولید می شوند، تحت نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه های علوم
پزشکی کشور قرار دارند.قبل از تولید محصول در داخل کشور تمام نظارت ها صورت
می گیرد و پس از تولید، مجوز های لازم صادر می شود.
معاون
فنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و
دارو عنوان کرد: هموطنان باید با توجه به برچسب محصول،تاریخ تولید، تاریخ
انقضا و مجوزهای بهداشتی که از سوی سازمان غذا و دارو صادر شده، خرید خود
را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه همین نظارت
ها بر کالاهای وارداتی نیز اعمال می شود، بیان کرد: پروانه بهداشتی قبل از
ورود محصولات به بازار داخل، اخذ و به محصول تعلق پیدا می کند. مصرف کننده
می تواند با توجه به برچسب فارسی نویس روی محصول، اطلاعات لازم را کسب کند.
اسکندری
افزود: تخلفات از طریق اعلام شماره پروانه بهداشتی ورود یا شماره پروانه
بهداشتی ساخت؛ که زیر آرم سازمان غذا و دارو نقش بسته شده، به دانشگاه های
علوم پزشکی، سامانه 1490 و شماره 84248 قابل پیگیری است.