کد خبر: ۱۱۳۰۹۵
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۲ تير ۱۳۹۵ - 2016June 22
شفا آنلاین>سلامت>نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه عدم مدیریت منابع وهزینه‌های بی‌رویه دو معضل در وزارت بهداشت است، گفت: اکنون زمان آن رسیده تا دولتی ها با یکدیگر بر سر تخصیص کامل اعتبارات به جمع بندی برسند.

به گزارش شفا آنلاین،محمدحسین قربانی درباره درخواست وزارت بهداشت مبنی بر پایدار شدن منابع سلامت، افزود: مجلس نهم، بزرگترین حمایت را از وزارت بهداشت برای پایدار کردن منابع حوزه سلامت انجام داد که اختصاص یک درصد از ارزش افزوده به بخش سلامت از جمله این اقدامات بود.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مدیریت نکردن دقیق منابع مالی و هزینه‌های بی رویه در وزارت بهداشت تاحدودی مشکلاتی را برای این وزارتخانه ایجاد کرده درحالی که باید با صرفه‌جویی در هزینه‌ها و مدیریت دقیق، بتوان خلاءهای موجود در حوزه سلامت را از میان برداشت.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: وزارت بهداشت نباید همچنان به دنبال پایدار کردن منابع باشد زیرا مجلس به طور شایسته رسالت خود را به سرانجام رساند و اکنون زمان آن رسیده تا دولتی ها با یکدیگر بر سر تخصیص کامل اعتبارات به جمع بندی برسند.

وی یادآور شد: بر اساس اظهارات وزیر بهداشت در صحن علنی مجلس، بخشی از منابع مالی حوزه سلامت به طور کامل تخصیص نیافته که به نظر می‌رسد دولت در این زمینه کوتاهی کرده و باید وزارت بهداشت تلاش خود را برای دریافت این اعتبارات و هزینه کرد آن در حوزه سلامت به کار گیرد.

قربانی با باین اینکه مدیریت منابع بهترین گام برای هزینه کرد درست اعتبارات در حوزه سلامت است، افزود: اگر بخواهیم با هدف پایداری منابع حوزه سلامت اعتبارات بیشتری را به این حوزه اختصاص دهیم گامی فرار به جلو داشته‌ایم زیرا وزرات بهداشت نیز آگاهی دارد که دولت منابع زیادی در اختیار ندارد که بخواهد آن را به صورت پایدار در اختیار این وزارتخانه قرار دهد.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس دهم، ادامه داد: اکنون نمایندگان تنها کاری که در برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار دادند آن است که بندی به این برنامه اضافه کردند تا تمام احکام برنامه پنجم در برنامه ششم جاری شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، درباره اولویت قرار دادن تعیین قیمت تمام شده خدمات سلامت، افزود: این اقدام باید متناسب با شرایط اقتصادی جامعه باشد نمی توان تنها یک بعد جامعه را نگریست و برای آن افزایش اعتبارات درنظر گرفت اما بعد دیگر از این تخصیص اعتبارات ناکام بمانند.

وی یادآور شد: اکنون افزایش تعرفه ها به صورت قابل توجه در سال 94 انجام شد درحالی که نتوانستیم سرانه بیمه را افزایش دهیم درحالی که اگر قرار است تعرفه ها بالا رود باید به همان میزان نیز ظرفیت بیمه ها افزایش یابد که همین امر باعث شده حدود 7 هزارمیلیارد تومان بیمه ها به مراکز درمانی بدهکار باشند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: باور داریم عمده محوریت پشتیبان کننده از حوزه سلامت باید بیمه ها باشند بیمه ای که ناتوان باشد نمی تواند خدمات خوبی را نیز ارایه کند لذا نمی توان تنها به یک بعد قضیه نگاه کرده و تعرفه ها را افزایش داد.

به دنبال تشکیل کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دهم و از طرفی داغ بودن موضوع تدوین برنامه ششم توسعه، معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر ایجاد منابع مالی پایدار برای حوزه سلامت، گفت: تعیین قیمت تمام‌شده خدمات سلامت و توجه به آن به عنوان یکی از اولویت‌های برنامه ششم توسعه، ضروری است.خانه ملت

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: