کد خبر: ۱۱۲۳۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - 2016June 16
شفا آنلاین>سلامت>کارشناسان تغذیه: از مصرف قسمت هایی از مرغ که پوست بیشتری دارد بپرهیزید.

به گزارش شفا آنلاین،کارشناسان گفتند: از مصرف قسمت هایی از مرغ که پوست بیشتری دارد بپرهیزید زیرا علاوه بر اینکه دارای مقدار بالایی از چربی است که منجر به افزایش کلسترول می شود، محل تزریق و تجمع هورمون و آنتی بیوتیک می باشد.
کارشناسان افزودند: آنتی بیوتیک های تجمع یافته در پوست و گردن مرغ عامل اصلی رویش موهای زائد در خانم ها و ایجاد آکنه های شدید پوستی در آقایان و نارسایی های هورمونی می شود. همچنین منجر به اختلالات رشد در کودکان می شود.
کارشناسان در پایان گفتند: مصرف کنندگان باید در مصرف بال، جگر و سنگدان مرغ احتیاط کنند زیرا که دارای چربی اشباع بالایی است و باعث اضافه وزن و فشار خون می شود.
 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: